<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Over WisMon

Bij WisMon staan we voor de mooie uitdaging om bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk te maken voor iedereen. Sinds 2006 zet ons onderwijsteam zich in voor scholieren, studenten, docenten en onderwijsinstellingen.

Wie is WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs. Met een gedreven team willen we maximale impact maken om leerlingen te enthousiasmeren voor de uitdagingen van de toekomst. 

Naast deficiëntiecursussen om bètavakken te behalen en aangepast bèta-onderwijs voor anderstaligen, verzorgen we advies en implementatietrajecten, nascholing voor docenten en praktische arrangementen voor scholen. Hiermee werken we aan innovatie op het gebied van wetenschap en techniek en 21e eeuwse vaardigheden, en stimuleren we onderzoekend & ontwerpend leren binnen thema’s zoals practicumonderwijs, maakonderwijs en robotica en programmeren. Tevens ontwikkelen we onderwijsmateriaal voor diverse uitgevers, overheidsinstellingen, stichtingen en samenwerkingspartners.

Onze Missie

WisMon zet zich in om bèta, wetenschap en techniekonderwijs leuk en toegankelijk te maken voor iedereen 

Onze Visie

WisMon heeft als doel om zoveel mogelijk scholieren, studenten, leerkrachten en docenten te laten ervaren dat bèta, wetenschap en techniek leuk, interessant en begrijpelijk is. Hiermee leveren wij een belangrijke bijdrage in het kweken van interesse voor bèta, wetenschap en techniek, en het opleiden voor de banen van de toekomst  

WisMon door de jaren heen

Het WisMon Team

Ons team bestaat uit diverse enthousiastelingen die iedere dag bezig zijn met het verzorgen, ontwikkelen, faciliteren en promoten van onze onderwijsdiensten. We stellen kwaliteit voor kwantiteit in alles wat we doen!

 

Bekijk ons team

Met zijn kennis over 3D-printen, VR, robotica & programmeren in het onderwijs zet Remco zich in voor de professionalisering van docenten en scholen rondom Toekomstgericht Onderwijs.

Remco

Accountmanager W&T

Onze docenten voor de klas

Van het geven van deficiëntiecursussen tot innovatief bèta- en techniekonderwijs. Elke dag zetten onze docenten zich in om bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk te maken voor iedereen.

Klik hier

Docent Tim weet alles over zwaartepunten en brengt daarmee de balans tussen natuurkunde en plezier over aan onze cursisten.

WisMon Team: Tim
Tim

Docent & Onderwijsontwikkelaar

Onze opdrachtgevers

Contactgegevens

Lucasbolwerk 15, 3512 EH Utrecht, Netherlands
T 030-237 2100E info@wismon.nl

Bedrijfsgegevens

WisMon B.V.
BTW NL865193745B01
KvK 90046501
Rekeningnr NL47 RABO 0127 9732 49