<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Over WisMon

Bij WisMon staan we voor de mooie uitdaging om bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk te maken voor iedereen. Sinds 2006 zet ons onderwijsteam zich in voor scholieren, studenten, docenten en onderwijsinstellingen.

Wie is WisMon

WisMon is hét onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. Met een gedreven team streven we ernaar maximaal impact te hebben in het onderwijs en leerlingen voor te bereiden op toekomstige uitdagingen.

Met meer dan 10 jaar ervaring bieden we niet alleen deficiëntiecursussen en bèta-onderwijs voor anderstaligen, maar ook advies, implementatietrajecten en trainingen voor docenten in het basis- en voortgezet onderwijs. We ontwikkelen toekomstgericht en betekenisvol (open) leermateriaal dat een brug slaat naar de beroepspraktijk en de veranderende samenleving. Onze focus ligt op het inspireren van leerlingen door innovatie in wetenschap en techniek, 21e eeuwse vaardigheden en digitale geletterdheid, waarbij we actief onderzoekend en ontwerpend leren bevorderen.

Naast ons onderwijsaanbod ondersteunen we bedrijven, musea, uitgevers en stichtingen met het ontwikkelen, implementeren en verspreiden van leeroplossingen en educatieve programma’s die écht impact maken in het onderwijs.

Onze Missie

WisMon zet zich in om bèta, wetenschap en techniekonderwijs leuk en toegankelijk te maken voor iedereen 

Onze Visie

WisMon heeft als doel om zoveel mogelijk scholieren, studenten, leerkrachten en docenten te laten ervaren dat bèta, wetenschap en techniek leuk, interessant en begrijpelijk is. Hiermee leveren wij een belangrijke bijdrage in het kweken van interesse voor bèta, wetenschap en techniek, en het opleiden voor de banen van de toekomst  

WisMon door de jaren heen

Het WisMon Team

Ons team bestaat uit diverse enthousiastelingen die iedere dag bezig zijn met het verzorgen, ontwikkelen, faciliteren en promoten van onze onderwijsdiensten. We stellen kwaliteit voor kwantiteit in alles wat we doen!

 

Bekijk ons team

Met zijn kennis over 3D-printen, VR, robotica & programmeren in het onderwijs zet Remco zich in voor de professionalisering van docenten en scholen rondom Toekomstgericht Onderwijs.

Remco

Accountmanager W&T

Onze docenten voor de klas

Van het geven van deficiëntiecursussen tot innovatief bèta- en techniekonderwijs. Elke dag zetten onze docenten zich in om bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk te maken voor iedereen.

Klik hier

Docent Tim weet alles over zwaartepunten en brengt daarmee de balans tussen natuurkunde en plezier over aan onze cursisten.

WisMon Team: Tim
Tim

Docent & Onderwijsontwikkelaar

Onze opdrachtgevers

Contactgegevens

Lucasbolwerk 15, 3512 EH Utrecht, Netherlands
T 030-237 2100E info@wismon.nl

Bedrijfsgegevens

WisMon B.V.
BTW NL865193745B01
KvK 90046501
Rekeningnr NL47 RABO 0127 9732 49