<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Vertaling van Getal & Ruimte 13e editie voor Noordhoff

WisMon werkt al een tijdje samen met andere educatieve organisaties. In deze reeks lichten we er steeds eentje uit. Dit keer lees je meer over onze samenwerking met uitgeverij Noordhoff.

Noordhoff staat in Nederland bekend om haar vele uitgaven binnen het onderwijs. Eén van die uitgaven is de welbekende methode Getal & Ruimte voor wiskunde, waarvan momenteel wordt gewerkt aan de 13e editie.

Noordhoff vroeg WisMon om hulp bij de Engelse vertaling van deze nieuwe editie: Numbers & Space.

De vraag van Noordhoff: vertaling van Getal & Ruimte

WisMon kreeg de opdracht een gedegen vertaling van Getal & Ruimte havo en vwo te produceren die zowel op taalkundig als op wiskundig vlak correct is. En dat is geen kleine klus; de 13e editie van deze methode beslaat maar liefst 8 boeken van ieder 5 hoofdstukken.

De toegevoegde WisMon-waarde: teamwork door kenners

Het vertaalteam van WisMon bestaat uit een aantal Junior Content Redacteuren, een vertaalster en een eindredacteur. De redactie vertaalt de methode met behulp van de professionele vertaalster, waarna de eindredacteur de puntjes op de i zet. Dit teamwork draagt bij aan een vlekkeloos eindresultaat dat in een kort tijdsbestek wordt verwezenlijkt.

Het resultaat: stap voor stap door alle boeken heen

Natuurlijk neemt de volledige vertaling van deze editie van Getal & Ruimte nogal wat tijd in beslag. Daar is rekening mee gehouden in de planning: de vertaling mag tenminste tot eind 2024 duren. Toch is de eerste stap al gezet: de 1e versie van boek 1 vwo wacht intussen op feedback.

Wil je meer weten over hoe klanten hun samenwerking met WisMon hebben ervaren? Lees het hier. Ben je er al van overtuigd dat WisMon de expertise in huis heeft die jij zoekt? Laat het ons weten!

Meer informatie?

We geloven in maatwerk en kijken graag samen naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Wil je meer weten? Laat een terugbelverzoek bij ons achter en we nemen contact met je op.

Inzet bètastudenten

Als organisatie kun je ook gebruik maken van ons bèta-studententeam. Onze studenten ondersteunen bij de migratie van bijvoorbeeld e-learningcontent of spelen een rol als begeleider bij een educatieve workshop.