<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Snijpractica: Orgaan on Demand

Zoek je als biologiedocent een makkelijke oplossing om jouw snijpracticum te verzorgen? Met Orgaan on Demand ontvang jij de organen gewoon op aanvraag. Ook voorzien wij je van een kant-en-klare les op vmbo, havo en vwo-niveau.

Bekijk de shop

Daar sta je weer, bij de slager, te smeken om een tiental lamsharten voor je snijpractica. Dat kan ook anders! Wij sturen de organen gewoon op aanvraag naar je toe! Daarnaast voorziet Orgaan on Demand je ook nog eens van een kant-en-klare les. Makkelijk en veilig bezorgd wanneer jij het voor je snijpractica nodig hebt. Zo krijgen organen die als afval bestempeld waren ‘nieuw leven’ en ben jij minder tijd kwijt aan de voorbereiding van je les.

 

Levering

Levering alleen mogelijk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Bestel de harten uiterlijk een week van tevoren. Alle lamsharten worden vacuüm verpakt, ingevroren en per pakketpost verzonden. Wil je meer dan 90 lamsharten bestellen? Dat kan! Je kan grote aantallen aanvragen via dit formulier.

 

Bekijk de shop Stuur mij meer informatie

Bestel hier eenvoudig jouw lamshart!

Dit bespaart jou als docent tijd en moeite bij het voorbereiden van je lessen, en geeft alle leerlingen de kans om te experimenteren en onderzoeken met echte lamsharten.

Lamshart
€4.00 incl. BTW
Snijset orgaanpractica
€19.95 incl. BTW

Voordelen van Orgaan on Demand

Organen veilig en snel bezorgd

Geen gedoe meer met het regelen van organen voor jouw snijpractica. Wij hebben duurzame afspraken gemaakt met slagers en bezorgen de organen bij jou op school. Op het moment dat jij ze nodig hebt, makkelijk en veilig.

Kant-en-klaar lesmateriaal

Bespaar tijd op je lesvoorbereiding en ga direct aan de slag met onze kant-en-klare les. Deze lesbrief is geschikt voor het vmbo, havo en vwo en is speciaal ontwikkeld voor een hartpracticum. Bij bestelling van de lamshart(en) en/of snijset(s) krijg je gratis toegang tot deze lesbrief.

Makkelijk en veilig bezorgd
Kant-en-klare les
Voor havo, vwo en vmbo

Meer informatie?

Wil je meer weten over de diensten van WisMon voor jouw (snij)practicum? Onze practicumexperts leggen je er graag alles over uit.

Je kunt ons bereiken op innovatiefonderwijs@wismon.nl of 030-237 2100.