<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Snijpractica: Orgaan on Demand

Zoek je als biologiedocent een makkelijke oplossing om jouw snijpracticum te verzorgen? Met Orgaan on Demand ontvang jij de organen gewoon op aanvraag. Ook voorzien wij je van kant-en-klare lespakketten op vmbo, havo en vwo-niveau.

Daar sta je weer, bij de slager, te smeken om een tiental lamsharten voor je snijpractica. Dat kan ook anders! Wij sturen de organen gewoon op aanvraag naar je toe! Daarnaast voorziet Orgaan on Demand je ook nog eens van kant-en-klare lespakketten. Makkelijk en veilig bezorgd wanneer jij het voor je snijpractica nodig hebt. Zo krijgen organen die als afval bestempeld waren ‘nieuw leven’ en ben jij minder tijd kwijt aan de voorbereiding van je les.

Prijzen

  • Lamshart, €3,50 per stuk incl. btw

Alle organen worden vacuüm verpakt en ingevroren per pakketpost verzonden. Grotere aantallen zijn ook mogelijk. Aanvragen kan via het formulier hieronder.

 

Vraag vrijblijvend advies aan Stuur mij meer informatie

Wil je gebruik maken van Orgaan on Demand?

Vul onderstaand formulier in en laat ons weten wat en wanneer je iets nodig hebt. Wij nemen dan contact met je op over je aanvraag.

Voordelen van Orgaan on Demand

Organen veilig en snel bezorgd

Geen gedoe meer met het regelen van organen voor jouw snijpractica. Wij hebben duurzame afspraken gemaakt met slagers en bezorgen de organen bij jou op school. Op het moment dat jij ze nodig hebt, makkelijk en veilig.

Kant-en-klare lespakketten

Bespaar tijd op je lesvoorbereiding en ga direct aan de slag met onze kant-en-klare lespakketten. Bijvoorbeeld met onze lesbrieven voor een hartpracticum voor het vmbo, havo en vwo. Toegang tot de lesbrieven krijg je gratis bij bestelling van de lamshart(en) en/of snijset(s).

Makkelijk en veilig bezorgd
Kant-en-klare lespakketten
Voor havo, vwo en vmbo

Organen, materialen en lespakketten

Bekijk onze leermiddelen voor practicumonderwijs. Op zoek naar meer ondersteuning? Onze arrangementen helpen van a tot z met training, lesmateriaal en begeleiding bij de toepassing van practicumonderwijs in de klas.

Lamshart
€3.50 incl. BTW
Snijset orgaanpractica
€19.95 incl. BTW

Meer informatie?

Wil je meer weten over de diensten van WisMon voor jouw (snij)practicum? Vera legt je er graag alles over uit.

Je kan Vera bereiken op vera@wismon.nl. Of laat een terugbelverzoek bij ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schoollabs: DNA Practicum

Wil jij moderne DNA-technieken zoals gelelektroforese en PCR in je practicum aanbieden? Schoollabs is dé moderne totaaloplossing met prikkelend lesmateriaal om tijdens het practicum een volledige DNA-test uit te voeren met je klas.