<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Cursus op maat

In sommige gevallen kunnen we je het best helpen met een cursus op maat in Utrecht en Amsterdam. Bijvoorbeeld wanneer een groepscursus niet aansluit op jouw planning. Als je alleen de stof van één schooljaar in wilt halen. Wij helpen jou graag met het behalen van jouw doel!

Let op!

Op dit moment kunnen wij geen aanvragen voor een cursus op maat in behandeling nemen. Wij hebben geen docenten beschikbaar.

Hoe werkt het?

Het eerste contact

Bij een cursus op maat heb je contact met ons hoofdkantoor om te bespreken waarmee wij je kunnen helpen. We bespreken wat je voorkennis is en naar welk niveau je met welke vakken toe wilt.

Het intakegesprek

De docent neemt contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens deze intake bespreken jullie samen wat het plan van aanpak wordt en maken een lesrooster waarin jullie de stof over de lessen verdelen.

De cursus volgen

Tijdens de cursus op maat ga je aan de slag met jouw persoonlijke leerdoelen.

Matching

Aan de hand van jouw behoeftes en wensen kijken wij binnen ons team wie jou daar het best bij kan helpen. Hiervoor zoeken we binnen ons bijlesdocententeam naar de beste bijlesdocenten.

Locatie

Een cursus op maat is mogelijk in Utrecht en Amsterdam. Woon je in een andere stad? Neem dan even contact met ons op. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

 

Resultaat

Met een cursus op maat krijg je precies de hulp die jij nodig hebt, waardoor je kan rekenen op een goed resultaat.

Wat kost het?

Per les betalen

€ 30,00 per uur.

Korting

Wanneer je het aantal afgesproken lessen bij aanvang betaalt ontvang je 5% korting op de lesprijs.

 

 

Per maand of volledig vooraf betalen

Nadat je het intakegesprek hebt gehad, kun je ervoor kiezen om de lessen per maand te betalen of de totaalprijs van de lessen vooraf te voldoen. Bij betaling van de lessen bij aanvang van de cursus kunnen we je 5% korting geven. Je hebt dan echter niet de mogelijkheid om halverwege je cursus te stoppen.

Reiskosten

Reiskosten worden in rekening gebracht als de docent meer dan 5 kilometer moet reizen naar de leslocatie. De reiskosten bedragen dan € 8,00 per uur. De docent bespreekt dit met je tijdens het intakegesprek.

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je je inschrijven voor een cursus op maat? Neem gerust contact met ons op!

Cursussen

Heb jij één of meer bètavakken nodig om toegelaten te worden tot een studie die precies bij jou past? Met onze cursussen werk je doelgericht aan je toelating tot de studie van jouw keuze.