<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Live-sessies cursussen

Mis jij een bètavak voor toelating tot een hbo of de universiteit en wil je meer weten over onze (online) cursussen voor profielaanvulling? Ons cursusteam praat je graag bij! Volg onze live-sessie en stel vragen, of vraag persoonlijk advies aan. Lees snel verder voor meer informatie.

Onze live-sessies

We bieden regelmatig live-sessies aan via Microsoft Teams. In deze sessie vertelt Nicole (coördinator cursussen) hoe onze (online) cursussen natuurkunde, wiskunde, biologie en scheikunde in elkaar zitten.

We richten ons ieder kwartaal op een ander thema. We behandelen in de sessie thema-specifieke onderwerpen zoals het volgen van meerdere vakken, het maken van een haalbare planning en de decentrale selectie. Ook is er aandacht voor de verschillende examens.

In het aanmeldformulier vind je alle beschikbare data en tijden. Komt de datum niet uit? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in.

Voor wie?

De live-sessie is bedoeld voor iedereen die meer wilt weten over het volgen van een cursus bij WisMon.

We bieden in 2022 de volgende thema sessies aan:

  • Dinsdag 23 augustus – Meerdere vakken volgen naast werk/studie
  • Vrijdag 21 oktober – Van MBO naar WO
  • Dinsdag 22 november – Geneeskunde

Bekijk ons cursusaanbod

Heb jij één of meer bètavakken nodig om toegelaten te worden tot een studie die precies bij jou past? Wil je meer weten over de cursussen die we aanbieden? Bij WisMon werk je doelgericht aan je toelating tot de studie van jouw keuze.

Persoonlijk adviesgesprek

Het kan ook zijn dat je gericht persoonlijk advies nodig hebt, bijvoorbeeld als je drie of vier vakken moet inhalen. In dat geval kun je je, naast de sessie, ook aanmelden voor een adviesgesprek. Deze verloopt volgens afspraak waarbij je al jouw persoonlijke vragen aan onze coördinatoren kunt stellen.