<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Bèta, wetenschap & techniek voor iedereen

Bij WisMon werken we graag samen om bèta-, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk te maken voor iedereen. Als kennispartner denken we graag met je mee.

 

Onze diensten

Ontwikkeling

WisMon heeft een rijk verleden als het gaat om onderwijsontwikkeling, daar zijn we best trots op. Van al deze ervaring kun jij nu ook gebruik maken!

Meer informatie

Implementatie

WisMon denkt graag met je mee over hoe een nieuwe tool, ontwikkeling of verandering duurzaam in het onderwijs geïmplementeerd kan worden.

Meer informatie

Advies

Aanvullend op bestaand advies verzorgen wij het bèta-, wetenschap- of techniekelement. En zorgen we samen voor een volledig adviestraject.

Meer informatie

Training

Werknemers bijscholen in een bètavak of in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (onderwijs-)technologie? WisMon staat voor je klaar!

Meer informatie

Inzet bèta-studenten

Als organisatie kun je ook gebruik maken van ons bèta-studententeam. Onze studenten ondersteunen bij de migratie van bijvoorbeeld e-learningcontent of spelen een rol als begeleider bij een educatieve workshop.

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Meer informatie

Onze opdrachtgevers