<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Onderwijsontwikkeling in bèta, wetenschap en techniek

Als uitgever, overheidsinstelling, of stichting op zoek naar een partner in onderwijs en lesmateriaalontwikkeling? Wij zetten graag onze expertise in voor leuk en toegankelijk bèta, wetenschap en techniekonderwijs.

Onze diensten

Ontwikkeling

WisMon heeft een rijk verleden als het gaat om onderwijsontwikkeling; daar zijn we best trots op! Van het schrijven van volledige methodes, revisies en eindredactie, tot het ontwikkelen van educatieve filmpjes, educatieve animaties en innovatieve Virtual Reality (VR) lessenreeksen. Van deze expertise kun jij ook gebruikmaken!

Digitalisering & migratie

Op zoek naar een betrouwbare en flexibele partner voor het digitaliseren en migreren van content? Wij kunnen snel en vakkundig complete methode’s digitaliseren, en migratie uitvoeren van e-learners en gedigitaliseerd lesmateriaal van bijvoorbeeld flash naar verschillende platformen.

Implementatie & training

Wij denken als trainings- en implementatiepartner graag met je mee over hoe een nieuwe methode, e-learner of edtech innovatie duurzaam en met maximale toegevoegde waarde in het onderwijs geïmplementeerd kan worden.

 

Advies

Een lespakket, app of edtech oplossing binnen het domein beta, wetenschap en techniek lanceren voor het onderwijs? Wij geven inhoudelijk advies bij de ontwikkeling van onderwijs, de aansluiting op het curriculum en de implementatie ervan binnen onderwijsinstellingen.

Inzet bèta-studenten

Als organisatie kun je ook gebruik maken van ons bèta-studententeam. Onze studenten worden ingezet en getraind als juniorauteur, ondersteunen bij de migratie van bijvoorbeeld e-learningcontent of spelen een rol als begeleider bij een educatieve workshop.

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Meer informatie

Onze opdrachtgevers