<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Onderwijs- ontwikkeling

Binnen WisMon hebben we ruime ervaring met het ontwikkelen van bèta-, wetenschap- en techniekonderwijs. We pakken graag jouw grote of kleine bèta- onderwijsontwikkelproject op.

Uitgevers

Auteurswerk doen we met veel plezier bij WisMon. Bijvoorbeeld met het ontwikkelen van uitwerkingen en toetsvragen of het digitaliseren van content in zowel het PO als VO.

Kennisinstellingen

Wil jij als kennisinstelling jouw onderzoek laten zien aan de volgende generatie? Laat WisMon je helpen met het ontwikkelen van onderwijs dat aansluit bij de kennis van jouw doelgroep.

Non-profit

Duurzaamheid of digitale geletterdheid bevorderen in het onderwijs? Meer meiden in de bèta? Samen gaan we voor het goede doel en de hoogste kwaliteit!

Bedrijven

Bedrijven werken graag mee aan onderwijsprojecten. Maar als je zelf niet in het onderwijs zit, kan dit behoorlijk lastig zijn: welke methode past bij een groep pubers of spreekt juist kinderen aan?

Meer informatie?

We geloven in maatwerk en kijken graag samen naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Wil je meer weten? Laat een terugbelverzoek bij ons achter en we nemen contact met je op.

 

Bel mij terug

Inzet bètastudenten

Als organisatie kun je ook gebruik maken van ons bèta-studententeam. Onze studenten ondersteunen bij de migratie van bijvoorbeeld e-learningcontent of spelen een rol als begeleider bij een educatieve workshop.

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Meer informatie