<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Uitgevers

Onze docenten hebben ruime ervaring en werken met veel enthousiasme aan auteurswerk voor PO en het VO. Zowel voor grote als kleine projecten ben je bij WisMon aan het juiste adres. Samen met jou schrijven we de methodeboeken van morgen!

Bij WisMon werken eerste- en tweedegraads docenten, onderwijsontwikkelaars, coördinatoren en studenten samen aan projecten. Door slimme combinaties te maken houden we de kwaliteit hoog en de prijs laag.

Als opdrachtgever heb je altijd één aanspreekpunt binnen WisMon, die op de hoogte is van het gehele project. Van planning tot budget, van ontwikkeling tot uitwerking: dat communiceert wel zo makkelijk.

Ons aanbod

Revisie

 

Onze docenten en ontwikkelaars begrijpen als geen ander de feedback en input die op methoden wordt geven. Schakel hun kennis en kunde in om jouw methode nóg beter te maken.

Methode-ontwikkeling

 

Heb jij een didactische visie en de wens om het onderwijs in een bètavak te verbeteren of te ontwikkelen? Het team van WisMon werkt graag met jou samen om dit om te zetten naar een toepasbare methode.

Ontwikkeling docententraining

Docenten worden het liefst getraind door docenten. Onze ervaren docenten en onderwijsontwikkelaars ontwerpen en/of geven graag een training rondom jouw methode.

Toetsvragen creëren

 

Een goede toetsvraag maken kost tijd. Tijd die kostbaar is. Schakel daarom een onderwijsontwikkelaar van WisMon in. Een toetsbank met goede vragen, rondom jouw methode, kan dan snel en kwalitatief ontwikkeld worden.

Uitwerkingen controleren

In uitwerkingen sluipen nogal eens fouten. Wil je dit voorkomen, dan is het een kwestie van veel controleren. WisMon zet een slimme combinatie van studenten en docenten in om tot foutloze uitwerkingen te komen tegen een scherpe prijs.

Digitaliseren

 

Heb jij content die je wilt omzetten naar een digitale omgeving? WisMon schakelt haar studenten graag voor je in, onder visie van een docent. Zo krijgen we het rap voor elkaar tegen een mooie prijs.

Meer informatie?

We geloven in maatwerk en kijken graag samen naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Wil je meer weten? Laat een terugbelverzoek bij ons achter en we nemen contact met je op.

 

Bel mij terug

Inzet bètastudenten

Als organisatie kun je ook gebruik maken van ons bèta-studententeam. Onze studenten ondersteunen bij de migratie van bijvoorbeeld e-learningcontent of spelen een rol als begeleider bij een educatieve workshop.

Onze opdrachtgevers