Bijles in Enschede

Bèta saai of lastig? Niet met onze bijlessen: onze bijlesdocenten in Enschede weten precies waar jij als scholier of student mee te maken krijgt. Door hun vakkennis, opgedaan aan de TU Twente, kunnen zij snel aansluiten op jouw vragen – en weten ze ook jou te motiveren!

Schrijf je in

Hoe werkt het?

Inschrijven

Via het inschrijfformulier kan je aangeven wat Hier kan je ook aangeven wat voor hulp je nodig hebt en op welke termijn. Ook kan je aangeven wanneer jij een toets hebt waar jij je op wilt voorbereiden.

Matching

Aan de hand van jouw behoeftes kijken wij binnen ons team wie jou beste kan helpen.

Binnen gemiddeld 4 werkdagen word je gekoppeld aan een docent bij jou in de buurt. Duurt het langer dan nemen we uiteraard even contact met je op!

Wij vinden de perfecte match!

De eerste afspraak

De bijlesdocent neemt contact met op om de eerste afspraak te maken. Samen met je docent bepaal je waar je afspreekt, hoe laat je afspreekt en hoe lang je bijles duurt.

Je kan de bijlessen naar eigen behoefte inplannen. Net iets vaker hulp nodig voor die lastige toetsweek, of juist een weekje vrij tijdens de vakantie? Jij bepaalt!

Betaling

Je betaalt de bijlessen altijd achteraf en alleen voor de daadwerkelijk gevolgde bijlessen. Je zit niet vast aan een pakket en kan op ieder moment kosteloos opzeggen.

Aan het begin van de maand volgend op de afgenomen bijlessen ontvang je van ons een factuur over die bijlessen. Deze kunt u vervolgens betalen via automatische incasso of via een factuur.

Onze tarieven

Scholieren
€21,50 per uur t/m 31 december 2017.
Vanaf 1 januari 2018 €22,50 per uur.
Studenten
€22,50 per uur t/m 31 december 2017.
Vanaf 1 januari 2018 €23,50 per uur.

Groepslessen

Heb je één of meerdere klasgenoten met wie je samen bijlessen wilt volgen? Dat kan! De bijlessen worden dan per persoon goedkoper. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Reiskosten

Reiskosten worden in rekening gebracht als de docent meer dan 5 kilometer moet reizen naar de leslocatie. De reiskosten bedragen dan €8,00 per uur.

Ervaringen

Inschrijven & Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen.