Natuurkunde voor piloten

Ben jij vastberaden piloot te worden, dan is een goede kennis van natuurkunde belangrijk! WisMon biedt hiervoor een aanvullende module natuurkunde voor piloten, speciaal gericht op de natuurkunde onderwerpen die je tijdens de pilotenopleiding nodig hebt.

Schrijf je in

Opbouw van de cursus

Voorkennis

Je hebt na 2010 je HAVO diploma gehaald met de vakken wiskunde B en natuurkunde.

Als je een VWO diploma met wiskunde A of B, of een HAVO diploma van vóór 2010 behaald hebt, heb je de aanvullende module niet nodig.

Zelfstudie

Je kunt rekenen op een uur zelfstudie per lesuur.

Certificaat

De module wordt afgesloten met een toets. Als je voldaan hebt aan de aanwezigheidsplicht van 75% ontvang je aan het einde van de cursus een certificaat van deelname. Let wel op dat dit geen officieel erkend certificaat is.

Lesmateriaal

Benodigd lesmateriaal

Voor deze aanvullende module wordt het eigen lesmateriaal gebruikt. Dit zit inbegrepen bij de prijs van de module. Wil je voorafgaand aan de module de cursus natuurkunde havo volgen, dan kun je daar boeken voor huren via onze boekenservice .

Aankomende modules

De module natuurkunde voor piloten wordt drie keer in het jaar aangeboden: in het voorjaar, in de zomer en in het najaar. Deze module kan los gevolgd worden, maar ook aansluitend aan de al bestaande HAVO cursussen. Tijdens de module heb je twee keer per week les.

Wil je een cursus volgen? Schrijf je in

Cursussen combineren? Bekijk hier de mogelijkheden

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.