<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Inschrijfwekker cursussen

Mis jij een bètavak voor toelating tot een hbo of de universiteit maar past het komende cursusblok niet in je planning? Schrijf je dan in voor de inschrijfwekker. Lees snel verder voor meer informatie.

Schrijf je in voor de inschrijfwekker

Ontvang je graag een seintje als er nieuwe cursussen online staan? Schrijf je dan via onderstaand formulier in voor de inschrijfwekker.

Zodra de nieuwe cursusdata van het volgende cursusblok gepubliceerd zijn op onze website, ontvang je éénmalig een mailtje.

Na verzending van de mail worden je contactgegevens verwijderd.

Bekijk ons cursusaanbod

Heb jij één of meer bètavakken nodig om toegelaten te worden tot een studie die precies bij jou past? Wil je meer weten over de cursussen die we aanbieden? Bij WisMon werk je doelgericht aan je toelating tot de studie van jouw keuze.

Persoonlijk adviesgesprek

Het kan ook zijn dat je gericht persoonlijk advies nodig hebt, bijvoorbeeld als je drie of vier vakken moet inhalen. In dat geval kun je je, naast de sessie, ook aanmelden voor een adviesgesprek. Deze verloopt volgens afspraak waarbij je al jouw persoonlijke vragen aan onze coördinatoren kunt stellen.