Huiswerkklas

Moeite met de bètavakken? Of een stok achter de deur nodig? In onze huiswerkklas in Utrecht krijg je extra ondersteuning voor al je vragen over de bètavakken, toetsvoorbereiding en hulp met het plannen van je huiswerk.

Schrijf je in

Voor wie?

Wil je graag meer ondersteuning in het maken van je huiswerk voor de bètavakken? Dan kan je op onze locatie in Utrecht terecht in onze huiswerkklas.

Wat kan je hier verwachten:
 • Je kan hier terecht voor jouw vragen over alle bètavakken op VMBO, HAVO of VWO-niveau.
 • Voorbereiding op je toets en hulp met de planning van je huiswerk en toetsweken.
 • Meer dan tien jaar ervaring in hulp met de bètavakken.
 • Een rustige omgeving om jouw huiswerk te maken.

 • Heb je vragen over de andere vakken, dan kan dat uiteraard ook. Er wordt dan gekeken naar beschikbare begeleiders die hierin expertise hebben om jou met de andere vakken te helpen.

  Hoe werkt het?

  Inschrijven

  Via het inschrijfformulier kan je aangeven wat voor hulp je nodig hebt. Dit kan zijn: het inplannen van huiswerk, vragen over een specifiek bètavak of het werken onder begeleiding in een rustige omgeving. Bij inschrijving geef je aan voor hoeveel middagen in de week jij een pakket wilt afnemen. Het is mogelijk om een pakket van één middag tot vier middagen in de week af te nemen. Ook kan je hier aangeven hoe lang je gebruik wilt maken van de huiswerkklas en wanneer jij bijvoorbeeld een toetsweek hebt waar je je op wilt voorbereiden.

  Locatie Utrecht

  Onze huiswerkklas vindt alleen plaats op onze locatie in Utrecht. Dit is op het Lucasbolwerk 15, 3512 EH te Utrecht.

  Wanneer

  Onze huiswerkklas is op doordeweekse dagen van maandag t/m donderdag van 15:00 – 18:00 uur.

  Betaling

  Het is mogelijk om een pakket van één middag tot vier middagen in de week af te nemen. Je betaalt de bijgewoonde huiswerkklas altijd achteraf met een minimum afname van een pakket van één middag in de week voor een gehele maand. Hierbij is het mogelijk om extra middagen in te kopen tegen een tarief van €20,- per middag.

  Aan het begin van de maand, volgend op de eerst afgenomen middagen van de huiswerkklas, ontvang je van ons een factuur over deze middagen. Deze kan je vervolgens betalen via automatische incasso of via een factuur.

  Afmelden en opzeggen

  Bij een afmelding van minimaal 3 uur voor de huiswerkklas begint, kan je deze middag op een later moment in dezelfde of de volgende maand inhalen (je dient dan wel minimaal 2 dagen per week deel te nemen). Je kan maximaal twee middagen per maand op een later moment inhalen.

  Stopzetten/ annuleren van de huiswerkklas wordt ingediend voor de 1e van de volgende maand. Stoppen met de huiswerkklas gaat altijd in op de 1ste van de maand. Betalingsverplichting voor de vorige maand blijft staan, ook als er geen gebruik is gemaakt van de huiswerkklas.

  Onze tarieven

  Hieronder staan onze tarieven per maand opgesteld. Deze tarieven zijn ingedeeld in het aantal middagen per week waarop je deelneemt aan deze huiswerkklas.

  Aantal middagen per week Tarief per maand
  1 middag €75,-
  2 middagen €125,-
  3 middagen €175,-
  4 middagen €225,-

  Contact

  Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.