Voor scholen

Robotica en programmeren of onderzoekend leren bij jou op school? Bij WisMon bieden we trainingen en gastlessen aan om docenten en leerlingen kennis te laten maken met het bèta-onderwijs van nu.

WisMon bij jou op school

WisMon wil bèta leuk en toegankelijk maken voor iedereen. Met onze vernieuwende docententrainingen, gastlessen en projecten nemen we je mee in de wereld van het innovatieve bèta-onderwijs. Door onze persoonlijke begeleiding wordt alles perfect afgestemd op jouw wensen en behoeftes. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Robotica en programmeren

Wil je leerlingen helpen met het ontwikkelen van hun digitale vaardigheden? Bij WisMon bieden we trainingen en gastlessen aan om docenten en leerlingen kennis te laten maken met robotica en programmeren.

Onderzoekend en ontwerpend leren

Wil je leerlingen stimuleren om te leren vanuit hun eigen nieuwsgierigheid en creativiteit? Bij WisMon bieden we trainingen en gastlessen aan om docenten en leerlingen kennis te laten maken met onderzoekend en ontwerpend leren.

Virtual Reality

Plan een schoolreisje naar Mars of bezoek de binnenkant van een plantencel. Virtual Reality brengt ervaringen binnen handbereik die via andere media onbereikbaar zijn. WisMon brengt VR op een laagdrempelige manier in de klas.

Wie zijn wij

Bij WisMon staan we elke dag voor de mooie uitdaging om bèta leuk en toegankelijk te maken voor iedereen. Al onze activiteiten doen we met een enthousiast team van docenten, onderwijsontwikkelaars en projectcoördinatoren. Zo geven we bijvoorbeeld bijscholing aan leerlingen en studenten, verzorgen we trainingen voor docenten en gastlessen op scholen, ontwikkelen we lesmateriaal en werken we continu aan het innoveren van bèta-onderwijs.

Onze werkwijze

21e eeuwse vaardigheden

Met onze trainingen en workshops richten wij ons op het ontwikkelen van 21e eeuwse vaardigheden. Dit doen wij door middel van robotica-onderwijs en onderzoekend en ontwerpend leren.

Gericht op de praktijk

Onze trainingen richten zich op de praktijk. Aan het eind van de cursus ga je naar huis met lesmateriaal dat aansluit op het curriculum en direct toepasbaar is in de klas.

Meer weten?

Is er naast het standaard aanbod behoefte aan een verdiepende docententraining op maat of zijn jullie op zoek naar een specifieke gastles die bijvoorbeeld aansluit bij een thema of schoolvak? Neem contact op met WisMon voor de mogelijkheden.

Wil je ons in actie zien? Bezoek ons op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling!

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.