Voor scholen

WisMon helpt scholen met de implementatie van innovatief bèta-onderwijs. Met ons team van docenten en onderwijsontwikkelaars leggen wij de brug tussen nieuwe technologische toepassingen en de onderwijspraktijk.

WisMon bij jou op school

WisMon wil bèta leuk en toegankelijk maken voor iedereen. Daarom helpen wij scholen met allerlei hulpvragen rondom innovatief
bèta-onderwijs. Door onze persoonlijke begeleiding wordt alles perfect afgestemd op jouw wensen en behoeftes.
Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Robotica en programmeren

Wil je leerlingen helpen met het ontwikkelen van hun digitale vaardigheden? Bij WisMon bieden we begeleiding, trainingen en gastlessen aan om docenten en leerlingen kennis te laten maken met robotica en programmeren.

Onderzoekend en ontwerpend leren

Wil je leerlingen stimuleren om te leren vanuit hun eigen nieuwsgierigheid en creativiteit? Bij WisMon bieden we begeleiding, trainingen en gastlessen aan om docenten en leerlingen kennis te laten maken met onderzoekend en ontwerpend leren.

Virtual Reality

Plan een schoolreisje naar Mars of bezoek de binnenkant van een plantencel. Virtual Reality brengt ervaringen binnen handbereik die via andere media onbereikbaar zijn. WisMon brengt VR op een laagdrempelige manier op scholen en in de klas.

Wie zijn wij

Bij WisMon staan we elke dag voor de mooie uitdaging om bèta leuk en toegankelijk te maken voor iedereen. Al onze activiteiten doen we met een enthousiast team van docenten, onderwijsontwikkelaars en projectcoördinatoren. Zo geven we bijvoorbeeld bijscholing aan leerlingen en studenten, begeleiden we scholen, verzorgen we trainingen voor docenten en gastlessen op scholen, ontwikkelen we lesmateriaal en werken we continu aan het innoveren van bèta-onderwijs.

Onze werkwijze

Begeleiding van A tot Z

Met onze ervaring in innovatie en technologie in het onderwijs, helpen we graag scholen die aan het begin staan van een technologische ontwikkeling. Van het opstellen van een visieplan tot het verzorgen van docententrainingen en gastlessen.

Gericht op de praktijk

Door hun achtergrond in het onderwijs richten onze begeleiders en trainers zich op de praktische toepassing in de klas. Zo ga je aan het eind van elke training naar huis met lesmateriaal dat aansluit op het curriculum en direct toepasbaar is in de klas.

21e eeuwse vaardigheden

Met onze begeleiding, trainingen en gastlessen richten wij ons op het ontwikkelen van 21e eeuwse vaardigheden. Dit doen wij door middel van robotica-onderwijs, onderzoekend en ontwerpend leren en virtual reality.

Meer weten?

Is er naast het standaard aanbod behoefte aan begeleiding bij een bepaald traject, een verdiepende docententraining op maat of zijn jullie op zoek naar een specifieke gastles die bijvoorbeeld aansluit bij een thema of schoolvak?
Neem contact op met WisMon voor de mogelijkheden.

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.