Werken bij WisMon

Gek op B├Ęta? Wij ook. Bij WisMon geloven we dat exacte vakken geen struikelblok zijn, maar een steun. Daarom werken wij aan b├Ętaonderwijs dat waarde toevoegt, in kennis en enthousiasme. Altijd zijn wij op zoek naar mensen die ons daarbij kunnen helpen. Ben jij dat talent met hart voor exact? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn nu op zoek naar

Doorlopende vacatures

Bijlesdocenten

Als bijlesdocent bezit je een gedegen vakkennis, een flinke dosis mensenkennis en ben je communicatief vaardig. Jouw bijlessen maken het verschil tussen een onvoldoende en een voldoende en tussen een stom vak en een leuk vak.

Solliciteer

Cursusdocenten

Als eerstegraadsdocent of docent in opleiding kun je als geen ander jouw cursusgroep helpen met de leerstof en spanning van tentamens en examens.

Solliciteer

Junior auteur

Als junior auteur help je mee met diverse klussen die met het ontwikkelen van lesmateriaal te maken hebben. Van het digitaliseren van lesmateriaal tot het reviseren van lesboeken. Je werkt vanuit huis, en het werk is flexibel in te delen.

Solliciteer

Flexwerkers

Van flyeren op open dagen tot administratieve klussen. We hebben bij WisMon altijd extra hulp nodig bij allerlei verschillende soorten klussen.

Solliciteer

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.