Werken bij WisMon

Gek op B├Ęta? Wij ook. Bij WisMon geloven we dat exacte vakken geen struikelblok zijn, maar een steun. Daarom werken wij aan b├Ętaonderwijs dat waarde toevoegt, in kennis en enthousiasme. Altijd zijn wij op zoek naar mensen die ons daarbij kunnen helpen. Ben jij dat talent met hart voor exact? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn nu op zoek naar

Doorlopende vacatures

Bijlesdocenten

Als bijlesdocent bezit je een gedegen vakkennis, een flinke dosis mensenkennis en ben je communicatief vaardig. Jouw bijlessen maken het verschil tussen een onvoldoende en een voldoende en tussen een stom vak en een leuk vak.

Solliciteer

Cursusdocenten

Als eerstegraadsdocent of docent in opleiding kun je als geen ander jouw cursusgroep helpen met de leerstof en spanning van tentamens en examens.

Solliciteer

Rekendocenten

Als rekendocent bij WisMon help je leerlingen die moeite hebben met rekenen op het gewenste rekenniveau 2F of 3F. Jij weet iedere leerling die aandacht te geven die hij/zij nodig heeft.

Solliciteer

Flexwerkers

Van flyeren op open dagen tot administratieve klussen. We hebben bij WisMon altijd extra hulp nodig bij allerlei verschillende soorten klussen.

Solliciteer

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.