<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Onze docenten voor de klas

Van het geven van deficiëntiecursussen tot innovatief bèta- en techniekonderwijs. Elke dag zetten onze docenten zich in om bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk te maken voor iedereen.

Docent natuurkunde en wiskunde B

Stef

Stef geeft al enkele jaren met veel plezier de cursussen natuurkunde en wiskunde b in Utrecht en de pilotenmodule voor natuurkunde.

Docent & onderwijsontwikkelaar

Sanne

Door alles goed af te meten, kan Sanne in haar wiskundelessen bij elke les weer haar plezier voor wiskunde aan de cursisten overbrengen.

Docent & onderwijsontwikkelaar

Tinde

Door haar passie voor wiskunde te delen hoopt Tinde het aantal mensen met een enthousiasme voor wiskunde met succes te vermenigvuldigen.

Werken bij WisMon

Ook aan de slag als docent of onderwijsontwikkelaar bij WisMon? Kijk dan eens bij onze vacatures!

Vacatures
Docent natuurkunde

Tim

Tim weet alles over zwaartepunten en brengt daarmee de balans tussen natuurkunde en plezier over aan onze cursisten.

Docent Scheikunde

Esther

Esther weet alle schakels aan elkaar te verbinden en legt ze de verbindingen ook voor al onze cursisten uit.

Docent biologie & onderwijsontwikkelaar

Selma

Selma zet graag haar stappen buiten, en neemt ze de cursisten mee in de verwonderende buitenwereld van de biologie.

Het WisMon team

Benieuwd wie jouw mogelijke collega’s worden?

Docent natuurkunde en wiskunde B

Marcel

Het is als Wismon docent heel fijn om les te geven aan zo’n groep leerlingen die er alles voor over heeft om het examen te halen. De leerlingen motiveren en stimuleren elkaar en dat maakt elke cursus weer zo’n mooie belevenis.

Docent wiskunde en natuurkunde

Cees

Cees heeft gewerkt als IT specialist bij IBM maar is het onderwijs, als wis- en natuurkundeleraar nooit vergeten. Verder ben is hij dol op fotograferen, basgitaar spelen en koken. Hij geef met veel plezier natuurkunde aan vluchtelingstudenten.

Docent wiskunde

Marc

Als eerstegraads docent wiskunde is het leuk om het lesgeven op een middelbare school te combineren met het geven van wiskunde cursussen bij Wismon. Ik wil graag de leuke kanten van wiskunde laten zien en mensen laten ervaren dat je mag vertrouwen op je eigen vermogen tot logisch redeneren!

Docent natuurkunde

Alexander

Sinds mijn afstuderen maak ik weinig gebruik meer van natuurkunde. Daarom dat ik ervoor heb gekozen om 1 dag per week natuurkundeles te verzorgen. Niet alleen geeft me dit de mogelijkheid om dit mooie vak over te brengen, maar ook zorgt het ervoor dat ik het zelf niet allemaal ga vergeten.

Maatwerkdocent wiskunde

Klazien

Als ik wiskunde zie, word ik enthousiast. Het is ontzettend leuk om anderen daarin mee te krijgen, om mijn kennis van wiskunde te kunnen delen op zo’n manier dat de ander denkt:” Yes, nu snap ik het!” Het is elke keer een mooie uitdaging om te zien waar de leerling zit en wat hij nodig heeft om verder te komen

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.