<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Onze docenten voor de klas

Van het geven van deficiëntiecursussen tot innovatief bèta- en techniekonderwijs. Elke dag zetten onze docenten zich in om bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk te maken voor iedereen.

Docent scheikunde

Joris

Graag zet ik mijn jarenlange ervaring op middelbare scholen in om het prachtige vak scheikunde over te brengen. Samen met de cursisten hard werken en doelen behalen geeft daarbij veel voldoening!

Docent biologie en VR

Bart

Met zijn halve familie werkzaam in het onderwijs, is de passie voor het lesgeven bij Bart duidelijk genetisch bepaald. Hij is afgestudeerd Bioloog en heeft naast zijn werk als docent bij WisMon een bedrijf dat gespecialiseerd is in wetenschapseducatie.

Docent biologie en science

Denise

Denise wil haar passie voor de natuur graag delen met anderen. Docent Biologie en Science, en ontwikkelaar van onderwijs waarbij ze veel gebruik maakt van onderzoekend- en ontwerpend leren.

Werken bij WisMon

Ook aan de slag als docent of onderwijsontwikkelaar bij WisMon? Kijk dan eens bij onze vacatures!

Vacatures
Docent biologie en medische vaktaal

Myrna

Met een voorliefde voor celletjes en medische biologie leert Myrna haar leerlingen in korte tijd alles over de wondere wereld van de biologie, zodat zij een stap verder zijn op weg naar hun droomopleiding.

Docent natuurkunde en wiskunde B

Stef

Stef geeft al enkele jaren met veel plezier de cursussen natuurkunde en wiskunde b in Utrecht en de pilotenmodule voor natuurkunde.

Onderwijsontwikkelaar

Karlijn

Ingewikkelde dingen minder ingewikkeld maken, dat is wat Karlijn het liefste doet. Of het nu gaat om het rekenen met logaritmes tot het programmeren van een robot. Karlijn laat zien dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn en dat het stiekem zelfs best wel leuk is!

Docent natuurkunde

Mirte

Of leerlingen extra hulp nodig hebben, of juist verdieping willen over de meest moeilijke onderwerpen, Mirte staat voor ze klaar. Mirte geeft met veel enthousiasme de cursus natuurkunde in Amsterdam.

Het WisMon team

Benieuwd wie jouw mogelijke collega’s worden?

Docent natuurkunde en wiskunde B

Marcel

Het is als Wismon docent heel fijn om les te geven aan zo’n groep leerlingen die er alles voor over heeft om het examen te halen. De leerlingen motiveren en stimuleren elkaar en dat maakt elke cursus weer zo’n mooie belevenis.

Docent natuurkunde en wiskunde

Milo

Milo is de schakel tussen de leerling en de lesstof en zorgt dat er altijd een lampje gaat branden!

Docent wiskunde / science

Sanne

Sanne ontwikkelt nieuwe educatieve programma’s voor wetenschap en techniek, en helpt andere docenten bij onderzoekend en ontwerpend leren. Docent Wiskunde en Science, het liefst op een boot of in het bos.

Docent biologie

Judith

Met haar liefde voor biologie en duurzaamheid geeft ze niet alleen biologielessen bij WisMon, maar schrijft ze ook mee aan biologieboeken.

Docent Wiskunde

Coen

Wiskunde gaat om inzicht, om begrijpen hoe verschillende onderwerpen samenhangen. Wiskunde is méér dan formules onthouden: als je het inzicht hebt, dan spelen de formules nauwelijks een rol meer, en is het een kwestie van puzzelen!

Docent wiskunde en natuurkunde

Cees

Cees heeft gewerkt als IT specialist bij IBM maar is het onderwijs, als wis- en natuurkundeleraar nooit vergeten. Verder ben is hij dol op fotograferen, basgitaar spelen en koken. Hij geef met veel plezier natuurkunde aan vluchtelingstudenten.

Margot

Vele leerlingen hebben al plezier gehad van Margot’s aanstekelijke enthousiasme en haar positieve houding. Ze voelt zich voor de klas als een vis in het water en gaat graag de uitdaging aan om leerlingen te interesseren voor de magische wetten van de natuurkunde.

Docent wiskunde

Marc Kuijpers

“Als eerstegraads docent wiskunde is het leuk om het lesgeven op een middelbare school te combineren met het geven van wiskunde cursussen bij Wismon. Ik wil graag de leuke kanten van wiskunde laten zien en mensen laten ervaren dat je mag vertrouwen op je eigen vermogen tot logisch redeneren!“

Klaas

Het mooiste van het vak van docent is dat ik een stukje van mijn eigen nieuwgierigheid en enthousiasme voor de exacte vakken kan overdragen aan anderen.

Guus

Een mens leert altijd! Je kunt niet niet-leren! En bijdragen aan de ontwikkeling van de geest van jonge mensen, is boeiend, leuk, uitdagend, vaak zwaar, verloopt soms als een kleine ramp maar eindigt altijd als een sprookje!

Nazly

Nazly geeft al jaren met veel plezier natuurkunde aan vluchtelingstudenten.

Frank

Frank geeft met veel enthousiasme de lessen scheikunde in Amsterdam.

Cursus op maat & studentassistent

Erik

Erik geeft maatwerktrajecten natuurkunde en ondersteunt de cursussen als student-assistent.

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.