<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Onze docenten voor de klas

Van het geven van deficiëntiecursussen tot innovatief bèta- en techniekonderwijs. Elke dag zetten onze docenten zich in om bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk te maken voor iedereen.

Docent scheikunde

Joris

Graag zet ik mijn jarenlange ervaring op middelbare scholen in om het prachtige vak scheikunde over te brengen. Samen met de cursisten hard werken en doelen behalen geeft daarbij veel voldoening!

Docent biologie en medische vaktaal

Myrna

Met een voorliefde voor celletjes en medische biologie leert Myrna haar leerlingen in korte tijd alles over de wondere wereld van de biologie, zodat zij een stap verder zijn op weg naar hun droomopleiding.

Docent natuurkunde en wiskunde B

Stef

Stef geeft al enkele jaren met veel plezier de cursussen natuurkunde en wiskunde b in Utrecht en de pilotenmodule voor natuurkunde.

Werken bij WisMon

Ook aan de slag als docent of onderwijsontwikkelaar bij WisMon? Kijk dan eens bij onze vacatures!

Vacatures
Docent & onderwijsontwikkelaar

Sanne

Door alles goed af te meten, kan Sanne in haar wiskundelessen bij elke les weer haar plezier voor wiskunde aan de cursisten overbrengen.

Docent & onderwijsontwikkelaar

Tinde

Door haar passie voor wiskunde te delen hoopt Tinde het aantal mensen met een enthousiasme voor wiskunde met succes te vermenigvuldigen.

Educatief ontwerper

Karlijn

Ingewikkelde dingen minder ingewikkeld maken, dat is wat Karlijn het liefste doet. Of het nu gaat om het rekenen met logaritmes tot het programmeren van een robot. Karlijn laat zien dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn en dat het stiekem zelfs best wel leuk is!

Het WisMon team

Benieuwd wie jouw mogelijke collega’s worden?

Docent natuurkunde en wiskunde B

Marcel

Het is als Wismon docent heel fijn om les te geven aan zo’n groep leerlingen die er alles voor over heeft om het examen te halen. De leerlingen motiveren en stimuleren elkaar en dat maakt elke cursus weer zo’n mooie belevenis.

Docent natuurkunde en wiskunde

Milo

Milo is de schakel tussen de leerling en de lesstof en zorgt dat er altijd een lampje gaat branden!

Docent wiskunde en natuurkunde

Cees

Cees heeft gewerkt als IT specialist bij IBM maar is het onderwijs, als wis- en natuurkundeleraar nooit vergeten. Verder ben is hij dol op fotograferen, basgitaar spelen en koken. Hij geef met veel plezier natuurkunde aan vluchtelingstudenten.

Docent wiskunde

Marc

“Als eerstegraads docent wiskunde is het leuk om het lesgeven op een middelbare school te combineren met het geven van wiskunde cursussen bij Wismon. Ik wil graag de leuke kanten van wiskunde laten zien en mensen laten ervaren dat je mag vertrouwen op je eigen vermogen tot logisch redeneren!“

Maatwerkdocent wiskunde

Klazien

Als ik wiskunde zie, word ik enthousiast. Het is ontzettend leuk om anderen daarin mee te krijgen, om mijn kennis van wiskunde te kunnen delen op zo’n manier dat de ander denkt:” Yes, nu snap ik het!” Het is elke keer een mooie uitdaging om te zien waar de leerling zit en wat hij nodig heeft om verder te komen

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.