<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Onze docenten voor de klas

Van het geven van deficiëntiecursussen tot innovatief bèta- en techniekonderwijs. Elke dag zetten onze docenten zich in om bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk te maken voor iedereen.

Docent scheikunde

Joris

Graag zet ik mijn jarenlange ervaring op middelbare scholen in om het prachtige vak scheikunde over te brengen. Samen met de cursisten hard werken en doelen behalen geeft daarbij veel voldoening!

Docent biologie en medische vaktaal

Myrna

Met een voorliefde voor celletjes en medische biologie leert Myrna haar leerlingen in korte tijd alles over de wondere wereld van de biologie, zodat zij een stap verder zijn op weg naar hun droomopleiding.

Docent natuurkunde en wiskunde B

Stef

Stef geeft al enkele jaren met veel plezier de cursussen natuurkunde en wiskunde b in Utrecht en de pilotenmodule voor natuurkunde.

Werken bij WisMon

Ook aan de slag als docent of onderwijsontwikkelaar bij WisMon? Kijk dan eens bij onze vacatures!

Vacatures
Educatief ontwerper

Karlijn

Ingewikkelde dingen minder ingewikkeld maken, dat is wat Karlijn het liefste doet. Of het nu gaat om het rekenen met logaritmes tot het programmeren van een robot. Karlijn laat zien dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn en dat het stiekem zelfs best wel leuk is!

Docent natuurkunde en wiskunde B

Marcel

Het is als Wismon docent heel fijn om les te geven aan zo’n groep leerlingen die er alles voor over heeft om het examen te halen. De leerlingen motiveren en stimuleren elkaar en dat maakt elke cursus weer zo’n mooie belevenis.

Docent natuurkunde en wiskunde

Milo

Milo is de schakel tussen de leerling en de lesstof en zorgt dat er altijd een lampje gaat branden!

Het WisMon team

Benieuwd wie jouw mogelijke collega’s worden?

Docent wiskunde en natuurkunde

Cees

Cees heeft gewerkt als IT specialist bij IBM maar is het onderwijs, als wis- en natuurkundeleraar nooit vergeten. Verder ben is hij dol op fotograferen, basgitaar spelen en koken. Hij geef met veel plezier natuurkunde aan vluchtelingstudenten.

Docent natuurkunde

Margot

Vele leerlingen hebben al plezier gehad van Margot’s aanstekelijke enthousiasme en haar positieve houding. Ze voelt zich voor de klas als een vis in het water en gaat graag de uitdaging aan om leerlingen te interesseren voor de magische wetten van de natuurkunde.

Docent Wiskunde

Coen

Wiskunde gaat om inzicht, om begrijpen hoe verschillende onderwerpen samenhangen. Wiskunde is méér dan formules onthouden: als je het inzicht hebt, dan spelen de formules nauwelijks een rol meer, en is het een kwestie van puzzelen!

David

“Johan Cruijff zei al :  ‘Je gaat het pas zien als je het door hebt’. Wijze woorden. Je moet geen trucjes leren maar de stof echt begrijpen. Iedereen kan bij ons wiskunde leren, met een beetje hulp en vooral veel doorzetten. Hopelijk bereik je dan het niveau van een tweede spreuk van  Cruijff: ‘Voordat ik een fout maak, maak ik die fout niet.’”

Docent wiskunde

Marc

“Als eerstegraads docent wiskunde is het leuk om het lesgeven op een middelbare school te combineren met het geven van wiskunde cursussen bij Wismon. Ik wil graag de leuke kanten van wiskunde laten zien en mensen laten ervaren dat je mag vertrouwen op je eigen vermogen tot logisch redeneren!“

Klaas

Het mooiste van het vak van docent is dat ik een stukje van mijn eigen nieuwgierigheid en enthousiasme voor de exacte vakken kan overdragen aan anderen.

Docent

Guus

Een mens leert altijd! Je kunt niet niet-leren! En bijdragen aan de ontwikkeling van de geest van jonge mensen, is boeiend, leuk, uitdagend, vaak zwaar, verloopt soms als een kleine ramp maar eindigt altijd als een sprookje!

Docent

Nazly

Nazly geeft al jaren met veel plezier natuurkunde aan vluchtelingstudenten.

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.