Werken bij WisMon

Word jij onze nieuwe bèta-held? Ben je op zoek naar een flexibele en inhoudelijke bijbaan voor naast je studie of tijdens een tussenjaar en heb je een passie voor bèta? Bij WisMon kun je binnen verschillende functies aan de slag. Ideaal te combineren met je studie!

Kom jij ons team versterken?

Werken bij WisMon betekent een gevarieerde bijbaan met volop doorgroeimogelijkheden en uitdagingen. Combineer je passie voor bèta-onderwijs met werken naast je studie! Bij WisMon kun je rekenen op een fijne werkomgeving bij een jonge en gezellige organisatie en een ruime vergoeding voor de inzet van jouw kennis en vaardigheden.

Jij:
 • Bent enthousiast over bèta en communicatief vaardig
 • Vindt het leuk om jouw kennis over te dragen op anderen
 • Bent zelfstandig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel in je werk




 • Enthousiast geworden? Lees hieronder wat je allemaal bij WisMon kunt doen.

  Bijles

  Als bijlesdocent help je leerlingen of studenten een-op-een met een bètavak waarin ze vastlopen. Je begeleidt een leerling structureel door het jaar heen of juist kort en intensief ter voorbereiding op een toets met de vakken wiskunde, natuurkunde, scheikunde of biologie. Je kunt echt het verschil maken voor een leerling!

  Bijles statistiek

  Voel jij je als een vis in het water in SPSS? Kun jij uit de voeten met statistische toetsen, regressie-analyses en correlaties? Dan is bijles geven in statistiek iets voor jou! Je helpt studenten van verschillende studierichtingen die vastlopen in dit vak. Een dankbare bijbaan!

  Lente- en Zomerscholen

  Als begeleider bij Lente- en Zomerscholen help je kleine groepjes leerlingen in het voorjaar en de zomer om achterstanden weg te werken en over te gaan naar het volgende schooljaar door te oefenen met de lesstof en uitleg te geven in jouw vak. Een leuke kennismaking met het onderwijs!

  Flexwerk

  Op zoek naar afwisselend werk? Als flexwerker bij WisMon kun je ingezet worden voor allerlei verschillende soorten klussen. Van klusjes op kantoor en programmeerwerk tot het verspreiden van flyers en het ophalen van boeken.

  Junior Auteur

  Ben je een nauwkeurige werker en naast goed in bèta ook goed in de Nederlandse en Engelse taal? Lijkt het je leuk om te helpen bij het ontwikkelen van lesmateriaal? Dan is werken als junior auteur misschien iets voor jou. Je werkt op oproepbasis mee aan uiteenlopende projecten die variëren in lengte en intensiviteit. Als junior auteur kun je vanuit huis werken.

  Cursusbegeleider

  Onze ervaren bijlesdocenten kunnen ook aan de slag als cursusbegeleider bij een van onze cursussen. Hierbij wordt je gekoppeld aan een cursusdocent en help je hem/haar tijdens de les en soms neem je samen met een andere bijlesdocent een les over op zaterdag.

  Maatwerk

  Als maatwerkdocent neem je een-op-een met een leerling de stof door van het vak waarvoor hij/zij een tentamen of toelatingstoets gaat maken. Het vraagt meer voorbereiding en een gestructureerde werkwijze en wordt dan ook door onze meest ervaren bijlesdocenten gedaan.

  Interesse?

  Ben je nieuwsgierig geworden naar één of meerdere werkzaamheden bij WisMon? Solliciteer dan nu via onderstaand formulier. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

  Let op: vul bij ‘Opmerkingen’ welke functie(s) je interessant lijk(en).

  Persoonsgegevens

  Ervaring met lesgeven en exacte vakken