Bijleshelden gezocht!

Vakkennis, mensenkennis en aandacht: in één-op-één lessen breng jij je leerling begrip en zelfvertrouwen bij. Door zwakke en sterke punten in kaart te brengen en te kiezen voor uitleg op maat haal jij het beste uit je leerling. Van struikelblok naar steun: jouw les maakt het verschil!

Over WisMon

Het toegankelijk en levendig maken van bèta voor leerlingen van alle leeftijden, achtergronden en niveaus, daar streeft WisMon naar.

We stellen kwaliteit boven kwantiteit in alles wat we doen, barsten van de nieuwe ideeën en denken altijd in oplossingen. Onze leerlingen zijn geen nummers, maar mensen voor wie we ons best doen en die we verder willen helpen.


Kom jij ons helpen?

Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe bijlesdocenten om ons team te komen versterken!

Bijles geven is een flexibele en inhoudelijke bijbaan. Je kan zelf bepalen hoeveel uur je werkt per week. Als je dus een drukke (tentamen)periode hebt waarin je minder bijles kan geven, dan is dat geen probleem.Werken bij WisMon

Bij WisMon vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en doet waar jouw talenten liggen. Heb je een voorkeur voor een bepaalde klus of wil je bepaalde vaardigheden leren? Geef het aan, dan staan we daar altijd voor open.


Wat bieden wij?

Een leuke omgeving, waarin je jouw bèta kennis kunt inzetten om anderen te helpen en je jezelf kunt ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

Ben jij enthousiast over de exacte vakken? Ken jij alle ins en outs van minimaal één van de vakken wiskunde A, wiskunde B, natuurkunde, scheikunde of biologie, op examenniveau? Of ben je een talent in statistiek? Heb jij de benodigde sociale en communicatieve vaardigheden om jouw kennis over te brengen op scholieren of studenten? Heb je ervaring met bijles geven (pre, geen vereiste)? Ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan? Vul dan hieronder het sollicitatieformulier in. Tot snel!

Solliciteer nu om bijlesdocent te worden

Persoonsgegevens

Ervaring met lesgeven en exacte vakken