Cursusdocent worden

Als eerstegraadsdocent of docent in opleiding weet jij wat examens inhouden. Daarom kun jij als geen ander de balans houden tussen heldere uitleg van de stof en persoonlijke begeleiding. Zo zorg je steeds opnieuw dat jouw cursisten vol zelfvertrouwen hun examen in gaan.

Wie is WisMon

Wij zijn een onderwijsinstituut in de exacte vakken. Wij stellen kwaliteit voor kwantiteit in alles wat we doen. Met een jong, enthousiast en vooral heel gezellig team verzorgen wij cursussen, bijlessen, rekenonderwijs, en schakeljaren voor vluchtelingen in heel Nederland.

Functieomschrijving

Voor onze cursustak zijn we altijd op zoek naar docenten in de regio Amsterdam, Utrecht, Nijmegen Den Haag of Leiden. Aantal uur varieert van 7 tot 24 uur per week, afhankelijk van het project.

Als cursusdocent bereid je cursisten voor op het behalen van het staatsexamen of het voortentamen van het CCVX. Je biedt versneld en doelgericht onderwijs waarbij de gehele bovenbouwstof zal worden behandeld.

Functie-eisen

- Bij voorkeur een 1e-graads bevoegdheid, of in opleiding
- Tenminste 1 jaar ervaring heeft voor de klas
- Bij voorkeur bekend is met het geven van versneld onderwijs aan staatsexamenkandidaten
- Communicatief vaardig, flexibel, gedreven en betrokken
- Zorgt voor onderwijs dat aansluit op de belevingswereld van onze doelgroep

Wij bieden

- Een functie waarbij je onderwijs biedt aan kleine groepen van 5 -20 gemotiveerde cursisten.
- De mogelijkheid deel te nemen aan andere uitdagende projecten, van deficiƫntie cursussen voor toelating tot hogescholen en universiteiten tot cursussen voor de overheid of schakeljaren voor vluchtelingen.
- Een ruime vergoeding afhankelijk van bevoegdheid en ervaring.Interesse?

Solliciteren kan door je CV en een motivatiebrief te mailen naar werkenbij@wismon.nl.