<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Leren met WisMon

WisMon staat klaar voor alle leraren en middelbare scholieren met gratis lessen en praktische informatie over bèta-, wetenschap- en techniekonderwijs (op afstand).

Bij WisMon vinden we het belangrijk dat bèta-, wetenschap- en techniekonderwijs leuk en toegankelijk is voor iedereen. Daarom delen we op deze pagina gratis lesmateriaal voor leraren en handige tips over onderwijs op afstand. Ook voor alle leerlingen die op de middelbare school zitten, hebben we nuttige informatie verzameld om op een leuke manier meer over wiskunde, scheikunde, natuurkunde en biologie te leren.

 

Lesmateriaal voor docenten

 

Zoek je lesmateriaal over wetenschap en techniek of voor de bètavakken? WisMon heeft een handig overzicht samengesteld voor het primair en voortgezet onderwijs. Daarnaast vind je hier nuttige tips voor het geven van afstandsonderwijs.

Lesmateriaal voor middelbare scholieren

Ben je op zoek naar extra (digitaal) lesmateriaal voor de havo- en vwo-bovenbouwstof? Wij hebben een lijst voor je samengesteld waar je per vak goede websites of filmpjes kunt vinden.

Cursussen

WisMon verzorgt cursussen wiskunde awiskunde bnatuurkundescheikunde en biologie op havo- en vwo-niveau voor leerlingen die één of meer bètavakken nodig hebben om toegelaten te worden tot een hbo- of wo-studie of de volledige bovenbouwstof nogmaals willen doorlopen.

Innovatief onderwijs

WisMon ondersteunt scholen en instellingen binnen thema’s als 21e-eeuwse vaardigheden, robotica, 3D-printen, virtual reality, onderzoekend & ontwerpend leren en wetenschap & techniek. We verzorgen praktische docententrainingen en interactieve gastlessen, begeleiden adviestrajecten en ontwikkelen leuk én leerzaam lesmateriaal.