<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Laat je inspireren!

Wil je als eerste op de hoogte blijven en elke maand de laatste ontwikkelingen, tips en winacties ontvangen? Meld je dan nu aan voor een van onze nieuwsbrieven!

We versturen verschillende nieuwsbrieven rondom ons innovatief bèta-, wetenschap- en techniekonderwijs voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs! Wil je als eerste op de hoogte blijven en elke maand de laatste ontwikkelingen, tips en winacties ontvangen? Meld je dan nu aan voor een van onze nieuwsbrieven!

 

Innovatief onderwijs

De onderwijsprofessionals van WisMon staan elke dag voor de uitdaging om bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk te maken voor zowel leerlingen als de betrokken leraren. Wij denken met onderwijsinstellingen mee over hoe je wetenschap toegankelijk maakt en technologie effectief kan inzetten bij het maken van betekenisvolle lesprogramma’s en leerlijnen, en ondersteunen en coachen leraren om dit in de lespraktijk goed vorm te geven.

Meer weten? Bekijk onze handige informatiepagina.