<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Lesmateriaal

WisMon maakt aansprekend lesmateriaal voor elk onderwijsniveau. Daarbij staat het optimaal ondersteunen van leraren en docenten die lesstof op een nieuwe manier aan hun leerlingen en studenten willen aanbieden centraal.

Van lesmateriaal rondom schoolvakken of thema’s als onderzoekend en ontwerpend leren tot programmeren en 3D-printen, onze docenten en onderwijsontwikkelaars weten raad met ieder onderwerp in het veld van bèta, wetenschap en techniek. Al ons materiaal sluit aan op het Nederlandse curriculum en maken we leuk en toegankelijk voor iedereen.

 

Primair onderwijs

Zoek je lessen over wetenschap en techniek? Of wil je je lessen over rekenen/wiskunde, biologie en natuurkunde anders vormgeven? Het lesmateriaal van WisMon sluit aan op de kerndoelen voor PO en is zo opgezet dat elke leraar direct aan de slag kan.

Voortgezet onderwijs

In ons lesmateriaal voor de bètavakken speelt onderzoekend en ontwerpend leren een belangrijke rol. Leerlingen worden gestimuleerd om vanuit hun eigen nieuwsgierigheid en creativiteit te leren. Om docenten te helpen deze vorm van onderwijs goed vorm te geven, bieden we praktische handvatten om in de klas te gebruiken.

Middelbaar beroepsonderwijs

Zoek je naar innovatieve manieren om lesstof aan je studenten aan te bieden? WisMon maakt o.a. lesmateriaal voor opleidingen in de techniek, bouw en zorg. Tijdens interactieve lessen gaan studenten praktisch aan de slag en worden ze geënthousiasmeerd voor de beroepspraktijk.

Hoger onderwijs

Onze (bèta)docenten zijn gespecialiseerd in het geven én ontwikkelen van onderwijs van hoge kwaliteit. Wil je een frisse blik op bestaande vakken, ondersteuning bij het vormgeven van een nieuw vak of zelfs een nieuwe opleiding? De docenten van WisMon staan voor je klaar.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden omtrent lesmateriaal? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Nascholing

Wil jij in de klas je eigen lessen innoveren met robotica, programmeren, 3D printen of virtual reality? Na het volgen van onze trainingen ga je met concrete lesideeën en lesmateriaal naar huis.

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Meer informatie