<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Betekenisvol onderwijs met een coach van WisMon!

Een coach voor de klas is een laagdrempelige manier om extra aandacht te besteden aan Digitale Geletterdheid, rekenen en Wetenschap & Techniek. De WisMon coach zorgt voor leuk en betekenisvol onderwijs, passend bij jouw team en schoolthema´s.

Download brochure

Wil je als school meer aandacht besteden aan Digitale Geletterdheid, rekenen of Wetenschap & Techniek, maar heb je op het moment geen leerkracht beschikbaar? Zet dan een reken-, techiek, of digicoach voor de klas! Onze coaches verzorgen betekenisvolle lessen voor de leerling en ondersteunen jouw leerkracht. 

Onze coaches bieden 

Structurele lesvervanging of extra ondersteuning

Betekenisvolle lessen die aansluiten op de wereld van leerlingen

Onderwijs dat past bij de doelen & thema’s van jouw school

 

Meer weten over het inzetten van een coach op jouw school? Wij vertellen je er graag meer over!

 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in Download de brochure

Techniekcoach

De techniekcoach geeft maakonderwijs en W&T lessen waarbij de nieuwsgierigheid van de leerling wordt geprikkeld!

 

Meer over techniekcoaches

Digicoach

Onze digicoaches helpen jouw school om digitale geletterdheid te integreren in jouw onderwijs.

 

Meer over digicoaches

Rekencoach

De rekencoach zorgt voor leuk en betekenisvol rekenonderwijs met ruimte om lekker samen te bewegen en veel te oefenen!

 

Meer over rekencoaches
Direct een getrainde coach in de klas
Aansluitend op jouw doelen & thema's
Direct een rekencoach voor de klas

Hoe zet je een coach in?

Onze coaches zijn op verschillende manieren in te zetten op jouw school: 

  • als structurele lesvervanging: gedurende een periode van minimaal zes weken, tot een heel schooljaar, op vaste tijden in de week 
  • als naschoolse bijscholing 
  • als ondersteuning bij remedial teaching

Laat ons weten waar we jouw school bij kunnen ondersteunen en wij gaan voor je aan de slag!

Stuur mij meer informatie

Een greep uit onze lessenreeksen

BYOR workshop - ontwerpen met elektronica

Tijdens de BYOR-workshop gaan leerlingen of docenten met elkaar het creatieve ontwerpproces in. In de workshop komen alle elementen van ontwerpend leren langs. Deelnemers gaan samen brainstormen, onderzoek doen en ontwerpschetsen maken. Vervolgens bouwen ze prototypes van kosteloos materiaal en de BYOR elektronica. Afhankelijk van de beschikbare tijd en ruimte kunnen we deze ontwerpcyclus inkorten of juist uitbreiden.

Make it till you fake it

Jouw leerlingen ervaren wat nepnieuws is en hoe ze het kunnen herkennen door het zelf te maken. Met behulp van digitale middelen als een greenscreen, gaan ze aan de slag met het samenstellen van foto’s: sommigen moeten echt zijn en andere nep. Met de foto’s maken ze een quiz die ze met de hele klas gaan spelen. Na elke ronde reflecteren de teams op hun antwoorden: hoe wisten zij de nepfoto’s eruit te pikken?

Rekenen: bewegend naar de basis

In deze reeks nemen we leerlingen mee in alle basisvaardigheden: getalbegrip, schatten, optellen en aftrekken, tafels, vermenigvuldigen, delen, maten en breuken. Elke les bestaat uit een duidelijke uitleg, oefenen met werkbladen, het leuke gedeelte, waarin kinderen op speelse wijze verder oefenen met de basisvaardigheid en een onvergetelijke afsluiter, waarin het geleerde nog eens langskomt. 

Onze coaches

Rekencoach

Sarah

Sarah wordt helemaal enthousiast van het ontwikkelen van toffe rekenlessen die leerlingen blij maken. Ze test alles graag in de praktijk uit en deelt daarnaast haar kennis en kunde met leerkrachten tijdens rekentrainingen.

Wendie

Wendie is onze specialist op gebied van O&O, met haar ervaring in zowel de technische branche als in het onderwijs is zij een trainer die leerlingen begrijpt en echt kan enthousiasmeren voor rekenen en maakkunde.

Thijs

Thijs geeft rekentrainingen aan leerkrachten en gaat graag ook zelf met de leerlingen op onderzoek uit als rekencoach met de leukste rekenlessen.

Rosanne

Rosanne is onze onderbouwspecialist en neemt haar leerlingen graag om mee in de wondere wereld van Wetenschap en Techniek en bewegend rekenen.

Ook een coach in de klas?

Neem dan contact op met de coördinator van het basisonderwijs Wendie. Samen brengen we jouw ideeën in kaart en kijken we waar we jullie kunnen ondersteunen. Zo vinden we altijd een oplossing die past bij jouw school!

Je kunt Wendie bereiken op wendieuitterhoeve@wismon.nl of 030-237 21 22 of plan direct een online afspraak in.