<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

W&T duurzaam inbedden in jouw school

Van de plannen maken tot het inbedden van W&T op jouw school: wij begeleiden je waar nodig en zorgen dat je de komende jaren aan de slag kunt.

Vraag informatie aan

Met Wetenschap & Techniek gaan leerlingen goed voorbereid hun toekomst tegemoet. Maar bij het realiseren van W&T-onderwijs komt best wat kijken. Althans, zo voelt het soms. Met een Wetenschap & Techniek traject van WisMon wordt het je makkelijk gemaakt. We ondersteunen waar nodig en mogelijk. Na de implementatie is wetenschap en techniek een eitje binnen jullie team.

Perfect voor jouw school

WisMon kijkt daarbij naar wat jouw school nodig heeft. Welke schoolthema’s en methodieken worden er gebruikt, waar kunnen we op aanhaken en over welke leermiddelen beschik je al? Wat zijn de wensen, wat is haalbaar? We geloven dat er voor elke school een passend traject is.

Zo integreren we W&T, onderzoekend en ontwerpend leren, maakkunde en digitale geletterdheid op een manier die bij de school past.

 

Vraag vrijblijvend advies aan Stuur mij meer informatie

Hoe ziet een W&T traject eruit?

W&T Quickscan

Voor er een plan wordt gemaakt, is het belangrijk te weten waar je staat als school. De W&T Quickscan is de eerste stap. Met deze tool kom je er precies achter waar jouw school staat op het gebied van wetenschap en techniek en op welke vlakken WisMon je zou kunnen helpen.

Visiebepaling

Tijd voor een plan! WisMon komt langs op school om een realistisch plan en helder tijdschema te maken. Van doelen stellen tot trainingen voor leerkrachten. Uiteraard altijd aangesloten op het bestaande curriculum, wensen en (financiële) mogelijkheden van jouw school.

Lesmateriaal en training

Op basis van de visiebepaling en de plannen, krijgen leerkrachten verschillende trainingen en ontwikkelen we, indien nodig, lesmateriaal passend bij thema’s, leermiddelen of methode waar jouw school mee werkt. Zo heeft iedereen binnen het team de juiste kennis!

Nazorg en inspiratie

Gefeliciteerd, W&T is een wezenlijk onderdeel binnen de school! Is het tijd voor verdieping? Zoek je meer inspiratie? Loop je ergens tegenaan? WisMon zorgt voor inspiratie en nazorg, zodat wetenschap en techniek binnen de lessen makkelijk en leuk blijft.

Ja, ik wil starten met W&T

W&T Quickscan

Wil jij jouw W&T-onderwijs verder ontwikkelen? Doe de W&T Quickscan en kom erachter hoe WisMon kan helpen met Wetenschap en Techniek op jouw school! We kijken hoe jouw school ervoor staat, stellen een duidelijke visie op en zorgen voor inspirerende studiedagen en nascholing.

 

Doe de W&T Quickscan
PCBO Tytsjerksteradiel
Adelien (Stafmedewerker Onderwijs)

“Begin bij de visie en zorg dat wát je doet een definitieve plek krijgt in het aanbod voor kinderen.”

Lees meer.

Poseidon
Lobke Schuijt

“Goed dat jullie het koppelen aan ons curriculum, zodat het geen extra wordt, maar we het makkelijker kunnen integreren.”

Twiskeschool
Marco (Leerkracht groep 7)

“Het aanbod van Wismon sluit naadloos aan bij onze verwachtingen. Het team is enthousiast en ontwerpend leren begint door de school te vloeien. Communicatie is helder en de meegeleverde lesmaterialen zijn van hoge kwaliteit. Ik ben enorm tevreden!”

Duurzaam inbedden van w&t in de school

Aansluiting op jouw lesmethodes en kerndoelen

Training voor didactiek en techniek

Toegang tot Leapo: het les-en leerportaal

Marcella helpt je op weg met W&T!

Omdat geen enkel vraagstuk rondom wetenschap en techniek hetzelfde is, willen we met je meedenken. Onze W&T expert Marcella neemt graag contact met je op om te kijken waar we je bij kunnen helpen.

Je kunt Marcella bereiken op marcella@wismon.nl of 030-237 21 24 of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.