<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Technische leermiddelen van Festo

Als (v)mbo-docent wil jij je leerlingen natuurlijk klaarstomen voor hun werkzaamheden op het niveau van Industrie 4.0. De technische leermiddelen van Festo bieden daarvoor de perfecte uitkomst!

Hoe mooi is het als jouw leerlingen zich straks helemaal thuisvoelen in de slimme fabrieken van de toekomst? Bij WisMon vind je een prachtige selectie aan leersystemen van automatiseringsontwikkelaar Festo, die naadloos aansluiten bij de praktijk én bij jouw lessen.

Bionica met Bionics4Education

Wat te denken van het interactieve, makkelijk inzetbare programma Bionics4Education? Jouw leerlingen kunnen in een mum van tijd aan de slag met technische systemen die zijn afgeleid van de bionica. Daarmee leren ze over technische oplossingen die al in de natuur aanwezig zijn.

Automatiseringstechniek met MecLab

Met MecLab maken je leerlingen zowel op theoretisch als op praktisch niveau kennis met de automatiseringstechniek. 3 onafhankelijke systemen geven de jongeren een realistische inkijk in de wereld van de productietechniek.

Wil jij ook dat jouw leerlingen straks zonder problemen industriële problemen oplossen? Kijk dan wat de leermiddelen van Festo voor je kunnen betekenen!

Festo binnen de 7 werelden van techniek

 

Het innovatieve lesmateriaal van Festo past binnen de 7 werelden van techniek. In de wereld van ontwerp, productie en wereldhandel gaat het om het bedenken, ontwerpen, maken en verkopen van producten die de wereldeconomie draaiend houden.

Door middel van bionica leren leerlingen slimme ideeën uit de natuur. Hoe kan een robotslurf helpen in een fabriek? Wat kan je leren van de bewegingen van een vis? Hoe reageert een bloem op licht? Al deze kennis nemen leerlingen mee als ze aan de slag gaan met echt industriële systemen zoals MecLab.

Festo kan worden ingezet bij meerdere profielen

Festo Arrangementen & producten

In onze shop vind je de leermiddelen voor bionica en automatiseringstechniek van Festo. Op zoek naar meer ondersteuning? Onze arrangementen helpen van a tot z met training, lesmateriaal en begeleiding bij de toepassing in jouw lessen.

Festo Bionics4Education Arrangement
€1,208.79 incl. BTW
Festo Meclab Mechatronica Compleet Leersysteem
€5,082.00 incl. BTW
Festo Bionica-kit
€264.99 incl. BTW

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wil je meer weten over de inzet van Festo’s Bionics4Education en MecLab in het onderwijs of wil je een offerte aanvragen? Laat een terugbelverzoek bij ons achter of vraag een offerte aan en we nemen contact met je op.

Bel mij terug Offerte aanvragen

Leapo lesportaal en trainingen

Festo inzetten in jouw lessen maar opzoek naar ondersteuning en lesmateriaal? In ons lesportaal Leapo vind je uitgewerkte leerlijnen met cursussen voor jou als leerkracht en vele lesbrieven waarmee je direct aan de slag kunt. Of bekijk onze trainingen.

Leapo Lesportaal Trainingen