<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Snijpractica - orgaan on demand

Zoek je als biologiedocent een makkelijke oplossing om jouw snijpracticum te verzorgen? Met Orgaan on Demand ontvang jij de organen gewoon op aanvraag en wordt je voorzien van kant-en-klare lespakketten op vmbo, havo en vwo-niveau.

Daar sta je weer, bij de slager, te smeken om een tiental varkensharten voor je snijpractica. Dat kan ook anders!  Vanaf voorjaar 2022 sturen wij de organen gewoon op aanvraag naar je toe! En dat niet alleen… Orgaan on Demand voorziet je ook nog eens van kant-en-klare lespakketten.  Makkelijk én veilig bezorgd wanneer jij het voor je snijpractica nodig hebt!  Op deze manier worden organen die als afval bestempeld waren toch nog bruikbaar gemaakt, en jij bent minder tijd kwijt aan de voorbereiding van je les.

Voordelen van Orgaan on Demand

Organen veilig en snel bezorgd

Geen gedoe meer met het regelen van organen voor jouw snijpractica. Wij hebben duurzame afspraken gemaakt met slagers en bezorgen de organen bij jou op school. Op het moment dat jij ze nodig hebt, makkelijk en veilig!

Kant-en-klare lespakketten

Bespaar tijd op je lesvoorbereiding en ga direct aan de slag met onze kant-en-klare lespakketten. Bijvoorbeeld met onze lesbrieven voor een hart-, long,- of nierpracticum voor het vmbo, havo en vwo. Samen met de organen bezorgd of los besteld!

Als eerste Orgaan on Demand uitproberen?

Wij verwachten Orgaan on Demand in het voorjaar van 2022 te lanceren. Wil jij het als eerste uitproberen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Makkelijk en veilig bezorgd
Kant-en-klare lespakketten
Voor havo, vwo en vmbo

Meer informatie?

Wil je meer weten over de diensten van WisMon voor jouw (snij)practicum? Laat een terugbelverzoek bij ons achter en we nemen contact met je op.

Schoollabs: DNA Practicum

Wil jij moderne DNA technieken zoals gel-elektroforese en PCR in je practicum aanbieden? Wij bieden met Schoollabs een moderne totaaloplossing met prikkelend lesmateriaal om tijdens het practicum lesuur een volledige DNA test uit te voeren met je klas.