<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Bijscholing VMBO

WisMon houdt van het vmbo. Om ervoor te zorgen dat docenten goed aan de slag kunnen gaan binnen de beroepsgerichte profielen bieden wij via BijscholingVMBO diverse praktische trainingen aan.

Op de website van Bijscholing VMBO staat een groeiend aanbod van gesubsidieerde scholing, bedoeld voor vmbo-docenten die de nieuwe beroepsgerichte programma’s gaan verzorgen. Het bijscholingsaanbod is met subsidie van het ministerie van OCW ontwikkeld. De bijscholing is per profiel geordend en richt zich vooral op nieuwe onderwerpen in de profielmodulen en keuzevakken. De scholing kan gevolgd worden door alle beroepsgerichte docenten vmbo en VSO en is niet gebonden aan een bevoegdheid. Een docent Zorg en Welzijn mag bijvoorbeeld deelnemen aan een scholing PIE, als hij/zij dat zou willen. Naast profielspecifieke scholing is er bijscholing rond thema’s als LOB en schoolexamens en voor leidinggevenden.

Inschrijven

Aanmelding voor de scholing kan via de website van Bijscholing VMBO. Per scholing is te zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Zit een scholing vol, dan wordt er in veel gevallen een volgende georganiseerd. Daarnaast wordt het aanbod voortdurend aangevuld. Het is dus aan te raden regelmatig de website te bezoeken. Neem ook eens een kijkje op onze onderwijspagina’s over Maakonderwijs, Sterk techniekonderwijs, Labster en Cospaces.

Meer informatie?

Wil je meer weten? Laat een terugbelverzoek bij ons achter en we nemen contact met je op.

WisMon Lesportaal

Nieuwsgierig naar ons Lesportaal? Neem een gratis proefabonnement en ga direct aan de slag met onze praktische lesprogramma’s.

 

Naar lesportaal