<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

De leukste bèta-bijbaan!

Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan in Utrecht of Amsterdam waarin je al je kennis over de bètavakken in kunt zetten? Bij WisMon kun je oa. aan de slag als junior content redacteur of cursusbegeleider. Word jij onze nieuwe bètaheld?

Solliciteer direct!

Zoek je een flexibele bijbaan in Utrecht of Amsterdam waarin jij je verder kunt ontwikkelen op het gebied van bèta, wetenschap en techniek binnen het onderwijs? Lijkt het je leuk om leerlingen te helpen als cursusbegeleider? Of ga je liever aan de slag met lesmateriaal als junior content redacteur? Bij WisMon zijn we doorlopend op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team komen versterken!

Junior Content Redacteur

Onze junior content redacteurs werken op oproepbasis mee aan diverse tijdelijke projecten op het gebied van onderwijsontwikkeling. Hierbij kun je denken aan het digitaliseren van lesmateriaal, het reviseren van boeken of maken van toetsen. Je werkt hierbij bijna altijd vanuit huis, waarbij je zelf je werktijden kunt inplannen!

Meer informatie

Maatwerkdocent

Onze maatwerktrajecten worden begeleid door ervaren bijlesdocenten die zich nog verder willen ontwikkelen in het lesgeven. Als maatwerkdocent werk je met een leerling of een klein groepje de gehele stof ter voorbereiding op een toets of tentamen door. Je geeft uitleg en plant huiswerk in. Lijkt dit je wat?

Solliciteer direct

Cursusbegeleider

Voor onze cursussen in Amsterdam en Utrecht zoeken we regelmatig cursusbegeleiders die onze docenten kunnen ondersteunen. Leerlingen kunnen bij jou terecht met vragen en je helpt bij het nakijken van toetsen. Beheers jij  bovenbouwstof van jouw bètavak perfect en heb je ruime bijleservaring?

Solliciteer direct

Begeleider Lentescholen

Als begeleider tijdens de Lentescholen help je een klein groepje leerlingen tijdens de meivakantie bij bètavakken die ze moeilijk vinden. Je oefent met de lesstof en geeft uitleg in jouw vak! Een dankbare klus. Ben je woonachtig in de omgeving van Amsterdam en vind je het leuk om voor een groep te staan?

Solliciteer direct

Flexwerker

Bij WisMon zijn we altijd op zoek naar flexibele alleskunners die het leuk vinden om onze mensen op kantoor in Utrecht te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Administratie, posters ophangen, nakijkwerk en meer. Woon je in Utrecht en heb je wat uren in de week over? Kom ons gezellige team helpen!

Solliciteer direct

Vragen?

Neem contact op met Celine via 030-7370348 of werkenbij@wismon.nl

De ervaring van...

Erik vindt leerlingen begeleiden leuk: “Ik help graag scholieren”. Lees verder voor de ervaring van andere begeleiders!

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.