<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

De leukste bèta-bijbaan!

Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan in Utrecht of Amsterdam waarin je al je kennis over de bètavakken in kunt zetten? Bij WisMon kun je oa. aan de slag als bijlesdocent, junior auteur of cursusbegeleider. Word jij onze nieuwe bètaheld?

Solliciteer direct!

Zoek je een flexibele bijbaan in Utrecht of Amsterdam waarin jij je verder kunt ontwikkelen op het gebied van bèta, wetenschap en techniek binnen het onderwijs? Lijkt het je leuk om leerlingen te helpen als bijlesdocent? Of ga je liever aan de slag met lesmateriaal als junior auteur? Bij WisMon zijn we doorlopend op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team komen versterken.

Jij bent:

  • Enthousiast en communicatief vaardig
  • In staat om kennis op een duidelijke manier op anderen over te dragen
  • Zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor je werk
  • Woonachtig in (de omgeving van) Amsterdam of Utrecht

Herken jij jezelf hierin? Lees hieronder meer over de verschillende functies.

Bijlesdocent

Als bijlesdocent help je leerlingen één-op-één bij de bètavakken waar ze moeite mee hebben. Je begeleidt een leerling structureel door het jaar heen of juist kort en intensief ter voorbereiding op een toets. Ben je goed in wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie of statistiek en raak je hier niet over uitgepraat?  Laat het ons weten!

Meer informatie

Maatwerkdocent

Onze maatwerktrajecten worden begeleid door bijlesdocenten met veel ervaring die zich nog verder willen ontwikkelen in het lesgeven. Als maatwerkdocent werk je met een leerling of een klein groepje de gehele stof ter voorbereiding op een toets of tentamen door. Je geeft uitleg en plant huiswerk in. Lijkt dit je wat? Neem contact op!

Junior Auteur

Onze junior auteurs werken op oproepbasis mee aan diverse tijdelijke projecten op het gebied van onderwijsontwikkeling. Hierbij kun je denken aan het digitaliseren van lesmateriaal, het reviseren van boeken of maken van toetsen. Je werkt vanuit huis op flexibele tijden. Heb jij affiniteit met onderwijs, ben je zeer nauwkeurig en gek op bèta? Stuur ons een berichtje!

Cursusbegeleider

Voor onze cursussen in Amsterdam en Utrecht zoeken we regelmatig cursusbegeleiders die onze docenten kunnen ondersteunen. Leerlingen kunnen bij jou terecht met vragen en je helpt bijvoorbeeld bij het nakijken van toetsen. Ben je goed bekend met de bovenbouwstof van jouw bètavak en heb je ruime bijleservaring? Laat het ons weten!

Begeleider Lentescholen

Als begeleider tijdens de Lentescholen help je een klein groepje leerlingen tijdens de meivakantie bij bètavakken die ze moeilijk vinden. Je oefent met de lesstof en geeft uitleg in jouw vak! Een dankbare klus. Ben je woonachtig in de omgeving van Amsterdam en vind je het leuk om voor een groep te staan? Mail ons!

Flexwerker

Bij WisMon zijn we altijd op zoek naar flexibele alleskunners die het leuk vinden om onze mensen op kantoor in Utrecht te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Administratie, posters ophangen, nakijkwerk en meer. Woon je in Utrecht en heb je wat uren in de week over? Kom ons gezellige team helpen!

Vragen?

Neem contact op met Caitlin via 030-7370348 of caitlin@wismon.nl

De ervaring van...

Erik vindt bijles geven leuk: “Ik help graag scholieren”. Lees verder voor de ervaring van andere bijlesdocenten!

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.