<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Kom jij bijles geven in Amsterdam?

Ben jij een ster in één van de exacte vakken en vind je het leuk om leerlingen verder te helpen en jouw kennis te delen? Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan die ook nog eens goed verdient en woon je in Amsterdam. Kom dan bijles geven bij WisMon!

Solliciteer direct

Over de functie

Als bijlesdocent help je leerlingen één-op-één bij de bètavakken waar ze moeite mee hebben. Je begeleidt een leerling structureel door het jaar heen, of juist kort en intensief ter voorbereiding op een toets. Je zoekt samen uit waar de knelpunten zitten en zorgt ervoor dat jouw leerling de stof beter beheerst.

Samen met de leerling plan jij een afspraak in. Dit kan op locatie (bijv. in de bibliotheek of bij de leerling thuis) of online.  Jij bepaalt altijd zelf hoeveel uur je wilt werken en wanneer je de bijlessen inplant.

Dus ben jij goed in wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie of statistiek? Wil jij leerlingen verder op weg helpen in de wereld van bèta en woon je in Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zoeken wij?

  • Je bent een student aan de hogeschool of universiteit
  • Je beheerst de stof t/m het examenniveau van minimaal één van volgende vakken: wiskunde a, wiskunde b, natuurkunde, scheikunde, biologie of statistiek.
  • Je vindt het leuk om leerlingen verder op weg te helpen en jouw kennis te delen. Hierbij draag je actief bij aan onze missie om de bètavakken leuk en toegankelijk te maken
  • Je bent enthousiast, communicatief vaardig en bent in staat om kennis op een duidelijke manier op anderen over te dragen.
  • Al eerdere ervaring met bijles geven is een pré, maar niet noodzakelijk
  • Je bent woonachtig in Utrecht of Amsterdam

Wij bieden

  • Een goed salaris
  • Een flexibele bijbaan. Jij kunt zelf bepalen hoeveel uur je werkt per week, en wanneer je de bijlessen inplant. Dit doe je samen met de leerling.
  • Een bijbaan die ertoe doet, waar je zelf ook van leert en die ook nog eens goed op je CV staat!
  • De mogelijkheid om door te stromen naar cursusbegeleider of maatwerkdocent.

 

Stuur je CV en motivatie naar werkenbij@wismon.nl of vul het online sollicitatieformulier in.

Solliciteer nu!

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Naast deficiëntiecursussen om bètavakken te behalen, bijles en aangepast bèta-onderwijs voor anderstaligen, verzorgen we advies en implementatietrajecten rondom innovatief onderwijs. Daarnaast ontwikkelen we onderwijs voor onderwijsinstellingen, diverse uitgevers en samenwerkingspartners.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen!

De ervaring van...

Benieuwd wat er nu zo leuk is aan het geven van bijles? Lees de ervaring van Erik!

Het WisMon team

Benieuwd wie jouw mogelijke collega’s worden?