<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Freelance vacatures

Ben je op zoek naar een flexibele en veelzijdige functie en zie jij aansluiting in wie we zijn en wat we doen? Check dan onze vacatures. Wie weet zien we je straks op ons kantoor!

Ons team bestaat uit diverse enthousiastelingen die iedere dag bezig zijn met het leuk en toegankelijk maken van bèta, wetenschap en techniek. Regelmatig zoeken we versterking. Bekijk hieronder de vacatures.

Ben jij onze nieuwe WisMontopper?

Ben jij die geweldige collega met een bijzondere drive om samen met ons bèta-, wetenschap- en techniekonderwijs leuk en toegankelijk te maken voor iedereen? Maar zit er momenteel geen passende vacature bij? Neem contact met ons op! We gaan graag het gesprek aan. Mail ons op werkenbij@wismon.nl.

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Het WisMon team

Benieuwd wie jouw mogelijke collega’s worden?