<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Training

Werknemers bijscholen in een bètavak of in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (onderwijs-)technologie? WisMon staat voor je klaar!

Bij WisMon werken professionals die jouw organisatie onderwijs op maat kunnen bieden. Of dat nu gaat om het bijscholen van werknemers in bijvoorbeeld statistiek, het aanleren van didactiek of op de hoogte brengen van alle ontwikkelingen op het gebied van EdTech. De trainingen worden zowel Incompany als bij WisMon verzorgd.

Wij geven training in

Bètavakken

Van statistiek tot rekenen of van zuurstofradicalen tot aerodynamica, WisMon verzorgt trainingen van alle bètavakken op maat in een begrijpelijke taal. De opgedane kennis is daardoor direct toepasbaar in de context van jouw organisatie.

Nieuwe technologie

Het toepassen van nieuwe technologie kan best een uitdaging zijn. WisMon helpt teams of individuen om dit proces efficiënt te laten verlopen, zodat de nieuwe technologie snel geïmplementeerd kan worden.

Didactiek

Lesgeven is een vak. Als het niet jouw vak is, kan het geven van onderwijs lastig zijn. WisMon reikt didactische handvatten aan zodat het geven van onderwijs in  jouw organisatie optimaal verloo

Maatwerk

Heb jij of heeft jouw team een andere vraag omtrent bèta, wetenschap en techniek? We denken graag met je mee voor een oplossing op maat.

Meer informatie?

We geloven in maatwerk en kijken graag samen naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Wil je meer weten? Laat een terugbelverzoek bij ons achter en we nemen contact met je op.

 

Bel mij terug

Inzet bètastudenten

Als organisatie kun je ook gebruik maken van ons bèta-studententeam. Onze studenten ondersteunen bij de migratie van bijvoorbeeld e-learningcontent of spelen een rol als begeleider bij een educatieve workshop.

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Meer informatie

Onze opdrachtgevers