<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Inzet bètastudenten

Als organisatie kun je ook gebruik maken van ons bèta-studententeam. Onze studenten ondersteunen bij de migratie van bijvoorbeeld e-learningcontent of spelen een rol als begeleider bij een educatieve workshop.

Onze diensten

Bij WisMon werken inmiddels zo’n 150 bètastudenten aan wisselende opdrachten. Bij binnenkomst screenen we deze studenten op hun capaciteiten en zetten we ze in op basis van hun talent.

De studentenpool van WisMon wordt regelmatig ingezet voor migraties van (e-learning) content. Ook voor andere opdrachten kunnen onze bètastudenten worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het werken als publieksbegeleider bij een evenement rondom wetenschap & techniek, het nakijken van berekeningen of het begeleiden van een zomerschool.

WisMon blijft eerste aanspreekpunt en ontzorgt waar jouw organisatie dit nodig heeft.

Meer informatie?

We geloven in maatwerk en kijken graag samen naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Meer informatie