<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Content digitalisering & migratie

Grote hoeveelheden lesmateriaal digitaliseren? Of een migratie uitvoeren van digitale content? Wij werken snel en kosteneffectief terwijl we onze oprachtgever maximaal ontzorgen.

Op zoek naar een betrouwbare en flexibele partner voor het digitaliseren en migreren van content? Wij hebben ruime ervaring in het snel en vakkundig digitaliseren van complete methode’s, en het uitvoeren van migraties van gedigitaliseerd lesmateriaal. Door te werken met een vast kernteam van onderwijskundigen en coördinatoren, een het inzetten van een flexibele studentenpool, bereiken wij kosteneffectief en in korte tijd een nauwkeurig resultaat.

 

Onze diensten

Digitalisering content

Content of lesmateriaal dat gedigitaliseerd moet worden in een CMS/ e-learning systeem? Wij digitaliseren zowel kant en klare content als content die nog digital proof moet worden gemaakt. Wij zorgen voor een correcte en nette weergave en waar nodig voor een check of alles klopt.

 

Digitaal lesmateriaal ontwikkelen

Digitaal lesmateriaal ontwikkelen is een vak apart. Wij hebben een team van docenten en educatieve experts in het ontwikkelen van digitaal lesmateriaal. Wij hebben veel ervaring in hoe digitaal lesmateriaal echt toegevoegde waarde kan bieden, en kunnen een e-learner van a tot z inrichten. Daarnaast bieden wij een kostenefficiente en betrouwbare oplossing voor het maken van oefentoetsen, opgaven, theoriefilmpjes, of educatieve filmpjes.

Controle op e-learning content

In digitale content sluipen nogal eens fouten. Wil je dit voorkomen, dan is het een kwestie van veel controleren. WisMon zet een slimme combinatie van studenten en docenten in om tot foutloze content te komen tegen een scherpe prijs. Of het nu gaat om het narekenen van opgaves of uitwerkingen of het controleren op de juiste invoer, wij zorgen voor een snel en nauwkeurig resultaat.

 

Migraties van digitaal lesmateriaal

Migreren van digitale content van flash naar Easygenerator of Flowsparks of lesmateriaal omzetten naar Algebrakit? Met onze ruime ervaring met diverse CMS en e-learning systemen kunnen wij in korte tijd en tegen een scherpe prijs migraties van digitale content uitvoeren.

Onze voordelen

Vakkundige projectleiding

Ons vast kernteam van onderwijskundigen en coördinatoren heeft veel ervaring met het managen van grote digitalisering en migratieprojecten. Zij anticiperen op een optimale bezetting, monitoren de voortgang en prestaties en weten hoe je studenten effectief inzet. Zo worden deadlines en kwaliteitseisen behaald.

 

Maximaal ontzorgen

Je kunt de gehele verantwoordelijkheid voor het gehele project bij ons neerleggen. Jij hoeft daarbij maar één keer  je kennis over te dragen en hebt één centraal aanspreekpunt. Zo kunnen we grote hoeveelheden content digitaliseren en migreren terwijl we jou als opdrachtgever maximaal ontzorgen.

 

Inzet van studentenpool

Een grote pool van honderden gescreende en getrainde studenten staat klaar en kan snel worden ingezet. Wanneer er een student uitvalt, vervangen we deze direct. Het slim inzetten van een studentenpool in combinatie met onze onderwijskundigen en coördinatoren zorgt ervoor dat we kosteneffectief tot een nauwkeurig resultaat komen.

Meer informatie?

We geloven in maatwerk en kijken graag samen naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk. Laat een terugbelverzoek bij ons achter of vraag een offerte aan en we nemen contact met je op.

Digitale platformen

Wij hebben ervaring met verschillende digitale platformen en LMS systemen zoals:

 • Adobe Captivate
 • Articulate Storyline
 • DominKnow
 • Trivantis
 • SAP
 • TechSmith
 • iSpring
 • Elucidat
 • Brainshark
 • SoftChalk
 • Knowbly
 • UDUTU
 • SmartBuilder
 • CourseArc
 • Gomo Learning

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Meer informatie