<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Implementatie- trajecten

Wanneer je een nieuwe tool, methode hebt aangeschaft of wilt ontwikkelen is het goed om te weten hoe je deze optimaal en schaalbaar kunt inzetten. Waar zitten de knelpunten, hoe zijn de leerlijnen verwerkt en hoe zet je je product het meest effectief in?

WisMon denkt graag met je mee over hoe een methode, ontwikkeling of verandering duurzaam in het onderwijs geïmplementeerd kan worden, passend bij jullie organisatie en onderwijs. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van onze diensten.

Edtech (Educational Technology)

EdTech is het gebruik maken van zowel hardware als software om leren te vergemakkelijken, prestaties te verbeteren en werkdruk voor docenten te verlagen.
Te vaak worden EdTech innovaties als robots, 3d-printers of VR-brillen eenmalig ingezet als gimmick, om daarna weer op de plank te belanden.

 

WisMon heeft ruime ervaring met en een passie voor EdTech. We denken na over didactiek, plaats in het curriculum en op welke momenten technologie echt van meerwaarde kan zijn (en wanneer niet). Zodat het maximale uit technologische innovaties gehaald wordt en deze langdurig in het onderwijs ingezet kunnen worden.

Methodes

Innovatieve onderwijsmethodes zijn in opkomst. Onderzoekend & Ontwerpend leren verovert in rap tempo het basis- en voortgezet onderwijs. Ondertussen zijn ook ondernemend leren en didactiek rondom Computational Thinking, als een manier om problemen op te lossen, in opkomst.

 

Het invoeren van nieuwe onderwijsmethoden gaat of goed of helemaal mis. Een goede implementatie kost tijd en mankracht waar niet altijd ruimte voor is. De docent-ontwikkelaars van WisMon nemen en hebben de tijd om nieuwe didactische methoden helemaal te doorgronden en vervolgens om docenten te helpen om deze op een duurzame manier aan te laten sluiten bij hun onderwijs.

Meer informatie?

We geloven in maatwerk en kijken graag samen naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Wil je meer weten? Laat een terugbelverzoek bij ons achter en we nemen contact met je op.

 

Bel mij terug

Inzet bètastudenten

Als organisatie kun je ook gebruik maken van ons bèta-studententeam. Onze studenten ondersteunen bij de migratie van bijvoorbeeld e-learningcontent of spelen een rol als begeleider bij een educatieve workshop.

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Meer informatie

Onze opdrachtgevers