<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Advies

WisMon is dé partner op het gebied van bèta-, wetenschap- en techniekonderwijs. Binnen deze werkvelden helpen we onze opdrachtgevers door het delen van onze kennis en ervaring. Samen met diverse partners ontwikkelen we adviestrajecten. Delen = vermenigvuldigen.

Bij WisMon geloven we in ondersteuning voor onderwijsprofessionals, door onderwijsprofessionals. Hierbij richten we ons graag op waar we goed in zijn: bèta-, wetenschap- en techniekonderwijs. Al onze adviestrajecten worden begeleid door vakdocenten en onderwijskundigen. We bundelen onze krachten en delen onze kennis en ervaring, met als doel; het verbeteren van onderwijs.

Voor wie

Onderwijsadviesbureau's

Zit er in het adviestraject die jullie vormgeven ook een bèta-, wetenschap- of techniekelement? Schakel de vakdocenten van WisMon dan in als experts op dat gebied! Zo weet je zeker dat je onderwijsinstellingen de beste en meest up-to-date kennis rondom bèta-, wetenschap- en techniekonderwijs aanbiedt.

Onderwijsinstellingen

Op jouw instelling een verbeterslag maken in bèta-, wetenschap- of techniekonderwijs? Of een nieuwe innovatie op dit gebied op jouw instelling duurzaam implementeren? De onderwijsprofessionals van WisMon kennen onderwijsinstellingen en nieuwe ontwikkelingen als geen ander en gaan graag voor jou aan de slag!

Overheden

Wil je in jouw stad, regio of district een verbeterslag maken in bèta-, wetenschap- of techniekonderwijs? WisMon heeft de expertise om voor jouw regio aan de slag te gaan! Samen analyseren we welke problemen er mogelijk spelen en dragen we concrete oplossingen aan die de kwaliteit van het onderwijs snel en zichtbaar verbeteren.

Internationale partijen

Overal ter wereld worden mooie onderwijsinnovaties bedacht. Te vaak vinden deze geen plek in het Nederlandse onderwijs. WisMon denkt graag met je mee over waar in het Nederlandse onderwijs jouw innovatie van meerwaarde kan zijn. En vervolgens ook over hoe je de implementatie van jouw innovatie kunt realiseren.

Meer informatie?

We geloven in maatwerk en kijken graag samen naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Wil je meer weten? Laat een terugbelverzoek bij ons achter en we nemen contact met je op.

 

Bel mij terug

Inzet bètastudenten

Als organisatie kun je ook gebruik maken van ons bèta-studententeam. Onze studenten ondersteunen bij de migratie van bijvoorbeeld e-learningcontent of spelen een rol als begeleider bij een educatieve workshop.

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Meer informatie

Partners