<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Bedrijven

Bedrijven werken graag mee aan onderwijsprojecten. Maar als je zelf niet in het onderwijs zit, kan dit behoorlijk lastig zijn: welke methode past bij een groep pubers of spreekt juist kinderen aan?

WisMon helpt je graag met het ontwikkelen van een workshop, lesmodule of praktijkstage, zodat iedereen enthousiast wordt over jouw organisatie of afdeling.

Samen kijken we hoe we een beleving op maat kunnen ontwikkelen die precies aansluit bij jullie wensen, de doelgroep en het budget.

Onze diensten

Bedrijfsbezoeken

Komen er leerlingen langs bij jouw organisatie? Spannend! De docent-ontwikkelaars van WisMon helpen om een leerzame dag te ontwikkelen. Dit doen we met actieve opdrachten en mooie voorbeelden ter plaatse rondom bèta, wetenschap en techniek.

Gastlessen

Wil je op scholen iets laten zien over jouw bedrijf? WisMon ondersteunt je graag om jouw bedrijf in de spotlight te zetten bij leerlingen. Zo zien ze gelijk wat ze in de ‘echte wereld’ met hun bèta-, wetenschap- of techniekkennis kunnen bereiken.

Docententrainingen

Wil je dat docenten jouw bedrijf gebruiken als context voor de bèta, wetenschap of technieklessen? De docent-ontwikkelaars van WisMon helpen je om jouw bedrijfscontext te linken aan het curriculum en docenten concrete handvatten te geven waarmee ze verder kunnen.

Meer informatie?

We geloven in maatwerk en kijken graag samen naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Wil je meer weten? Laat een terugbelverzoek bij ons achter en we nemen contact met je op.

 

Bel mij terug

Inzet bètastudenten

Als organisatie kun je ook gebruik maken van ons bèta-studententeam. Onze studenten ondersteunen bij de migratie van bijvoorbeeld e-learningcontent of spelen een rol als begeleider bij een educatieve workshop.

Onze opdrachtgevers