<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Kennisinstellingen

WisMon vertaalt wetenschappelijke kennis naar onderwijs dat aansluit bij jouw doelgroep!

Leerlingen laten zien wat er mogelijk is binnen een vervolgopleiding en onderzoek aan jouw instelling? Of medewerkers ondersteunen bij het inrichten van een lesmodule? WisMon ontwikkelt samen met haar opdrachtgevers passend onderwijs en zorgt voor kennisoverdracht aan jongeren en studerenden of werkenden. Kijk hieronder voor een aantal van de mogelijkheden.

Ons aanbod

Lesmodules

Een module zo inrichten dat een docent of medewerker er direct mee aan de slag kan? De docent-ontwikkelaars van WisMon weten precies hoe je dit doet. Met actieve (online) opdrachten, leuke voorbeelden en een mooie visuele afwerking maken ze iedereen enthousiast voor jouw onderwerp.

Workshops

Komen leerlingen jouw instelling bezoeken tijdens een workshop of masterclass? De docent- ontwikkelaars van WisMon helpen je de dag zo in te richten dat de leerlingen plezier hebben, enthousiast worden voor jouw onderzoek en ze iets leren van deze dag. Zonder dat het jou teveel moeite en tijd kost.

Docententrainingen

Als kennisinstelling ben je als geen ander op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in een bepaald vakgebied. Deze kennis wil je natuurlijk ook doorgeven aan docenten en medewerkers in het basis- en voortgezet onderwijs. Laat WisMon je helpen hoe jouw onderwerp linkt aan het curriculum.

Meer informatie?

We geloven in maatwerk en kijken graag samen naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Wil je meer weten? Laat een terugbelverzoek bij ons achter en we nemen contact met je op.

 

Inzet bètastudenten

Als organisatie kun je ook gebruik maken van ons bèta-studententeam. Onze studenten ondersteunen bij de migratie van bijvoorbeeld e-learningcontent of spelen een rol als begeleider bij een educatieve workshop.

Onze opdrachtgevers