<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Non-profit

Duurzaamheid of digitale geletterdheid bevorderen in het onderwijs? Meer meiden in de bèta? Samen gaan we voor het maatschappelijke doel en de hoogste kwaliteit!

Verduurzamen in het onderwijs? Of vluchtelingen een kans geven hun vaardigheden in de exacte vakken in te zetten voor een tweede carrière hier in Nederland?

Hiervoor is geen beter middel dan onderwijs. Het aanleren van bèta-, wetenschap- en technische kennis en vaardigheden kunnen we als geen ander voor iedere doelgroep.

Onze diensten

Lesmodules

Een module zo inrichten dat een docent er direct mee aan de slag kan? De docent-ontwikkelaars van WisMon weten hoe je dit doet. Actieve opdrachten, leuke voorbeelden en een mooie visuele afwerking maken leerlingen én docenten enthousiast voor ieder onderwerp.

Gastlessen

Wil jij leerlingen direct bereiken met jouw boodschap? Of heb je aangepast onderwijs nodig om jouw visie te vertalen naar een werkbare methode? Zet de de docent-ontwikkelaars van WisMon in om jouw onderwijs op maat op het gebied van bèta, wetenschap of techniek te ontwikkelen en/of te geven.

(Docenten)trainingen

Wil jij docenten ervan overtuigen dat een maatschappelijk onderwerp in hun lessen een plek moet krijgen? WisMon helpt je een training te ontwikkelen waarmee docenten of trainers jouw onderwerp kunnen linken aan het curriculum. Ook geven ze deze training graag voor je.

Meer informatie?

We geloven in maatwerk en kijken graag samen naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Wil je meer weten? Laat een terugbelverzoek bij ons achter en we nemen contact met je op.

 

Bel mij terug

Inzet bètastudenten

Als organisatie kun je ook gebruik maken van ons bèta-studententeam. Onze studenten ondersteunen bij de migratie van bijvoorbeeld e-learningcontent of spelen een rol als begeleider bij een educatieve workshop.

Onze opdrachtgevers