Proefles

Bezig met het plannen van het aankomende jaar en vraag je je af een cursus bij WisMon iets voor jou is? Vraag dan nu een vrijblijvend een proefles aan en maak kennis met ons en onze docenten!

Schrijf je in

Hoe zien onze cursussen eruit?

Elke cursus heeft een vast aantal uur les om de hele bovenbouwstof te doorlopen. Bij een voor- en najaarscursus heb je twee tot drie keer per week les over een periode van 3-4 maanden. Tijdens de intensieve zomercursus heb je twee maanden lang vier lessen per week. Bij een jaarcursus worden lessen verspreid over acht maanden, waarbij je één keer per week les hebt.

De cursussen starten in januari, juni en september en worden in zowel Utrecht als Amsterdam aangeboden.

Proefles of advies

Het kan soms prettig zijn om voorafgaand een les mee te kijken. Zo kan je zien hoe een les gaat, krijg je een beter beeld er van jou wordt verwacht tijdens de cursus en kan je kennismaken met jouw toekomstige docent. Een proefles vraag je aan door een mailtje te sturen naar info@wismon.nl. Geef daarin aan welk vak je wilt gaan volgen en in welke stad. Wij nemen dan contact met je op om een les in te plannen.

Heb je advies nodig bij opstellen van jouw programma of twijfel je of je voorkennis voldoende is voor een cursus. Bel of mail ons dan even om te overleggen via info@wismon.nl of 030-737 0348.

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 9 tot 17 uur.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen.