Het WisMon Team

Achter de schermen coördineren en faciliteren wij, en werken we voortdurend aan verbetering, vernieuwing en uitbreiding van ons aanbod. We stellen kwaliteit voor kwantiteit in alles wat we doen!

Het WisMon team

Martin Oprichter & Directeur
Vanuit zijn liefde voor de exacte vakken en bijles geven heeft hij WisMon opgezet. Barst van de ideeën en is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen.


Saskia - Coördinator Schakeltrajecten
Saskia coördineert onze externe schakeltrajecten en begeleid al onze vluchtelingstudenten in een succesvolle voorbereiding op hun studie.


Emmy - Coördinator Cursussen
Emmy zorgt voor een strakke planning en de juiste communicatie naar docenten en cursisten. Haar creatieve kant leeft ze uit op het grafisch ontwerp, de website en facebook.


Wendy - Office Manager
Wendy is de rots in de kantoorbranding! Als je naar kantoor belt is de kans groot dat je haar aan de telefoon krijgt en zorgt dat je goed geholpen wordt.


Nicole - Projectmedewerker
Nicole zorgt voor een perfecte leerlingadministratie voor onze cursussen en regelt dat alles op onze leslocatie in Utrecht tiptop geregeld is.

Inge - Onderwijsontwikkelaar / Docent
Inge geeft met veel enthousiasme de wiskundelessen voor onze reguliere cursussen en werkt mee als onderwijsontwikkelaar op verschillende projecten.

Sanne - Onderwijsontwikkelaar / Docent Met haar enthousiasme voor bèta ontwikkelt Sanne nieuwe educatieve programma's, waarbij de nadruk ligt op onderzoekend leren. Docent wiskunde, het liefst op een boot of in het bos.

Bart - Onderwijsontwikkelaar / Docent
Als groot natuurliefhebber geeft Bart de biologielessen bij WisMon. Daarnaast werkt hij mee aan verschillende projecten voor het ontwikkelen van lesmateriaal.

Jennifer - Onderwijsontwikkelaar / Docent Jennifer is enthousiast en gedreven en reist zo heel het land door om onze mooie producten te verkondigen.


Lotte - Onderwijsontwikkelaar / Docent

Lies - Projectmedewerker studentenpool

Iris - Medewerker boekenservice
Iris zorgt ervoor dat je boeken op tijd worden verstuurd én weer terugkomen bij ons op kantoor.Tim - Directeur & Manager Cursussen
Met zijn passie voor bèta, een scherp oog voor het inzetten van de juiste mensen en ondernemende instelling is hij de drijvende kracht achter de cursustak.


Lotte - Coördinator Scholen en Bedrijven
De energieke Lotte is het eerste aanspreekpunt voor relaties en verantwoordelijk voor de marketing en interne bedrijfsprocessen.


Karlijn - Onderwijsontwikkelaar/ Docent
Karlijn is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van educatieve programma’s en onderwijsmateriaal. Docent, dol op lijstjes en master of infographics.Anne-Rose - Coördinator Bijles & werving
Anne-Rose waarborgt met haar strakke planning de kwaliteit van de bijlessen en zorgt ervoor dat WisMon de beste bijlesdocenten in dienst heeft.


Daphne - Project Coördinator Onderwijs
Als Project Coördinator Onderwijs vervult Daphne een spilfunctie tussen WisMon en relaties bij diverse onderwijsprojecten en marketingactiviteiten.


Stef - Onderwijsontwikkelaar / Docent
Stef is een gedreven en enthousiaste docent die betrokkenheid bij de leerling hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast werkt hij als onderwijsontwikkelaar op diverse projecten.

Vera - Onderwijsontwikkelaar / Docent
Vera heeft voor WisMon onderzocht hoe wij ons onderwijs kunnen optimaliseren voor vluchtelingstudenten. Nu is ze aan de slag als docent en onderwijsontwikkelaar.


Marjolijn - Onderwijsontwikkelaar/Docent

Madelon - Onderwijsontwikkelaar
Madelon heeft een passie voor het basisonderwijs. Als geen ander leert ze de jongste kinderen de wereld van bèta ontdekken.


Denise - Medewerker bijlessen

Céline - Administratieve Ondersteuning
Koningin van uitpluiswerk en houdt stiekem van html.
Erik - Alleskunner
De alleskunner van WisMon; onze vaste klusjesman, natuurkundedocent voor individueel maatwerk en assistent-docent bij cursussen.