Het WisMon Team

Achter de schermen coördineren en faciliteren wij, en werken we voortdurend aan verbetering, vernieuwing en uitbreiding van ons aanbod. We stellen kwaliteit voor kwantiteit in alles wat we doen!

Het WisMon team

Martin Oprichter & Directeur
Vanuit zijn liefde voor de exacte vakken en bijles geven heeft hij WisMon opgezet. Barst van de ideeën en is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen.


Saskia - Coördinator Schakeltrajecten
Saskia coördineert onze externe schakeltrajecten en begeleid al onze vluchtelingstudenten in een succesvolle voorbereiding op hun studie.


Emmy - Coördinator Cursussen
Emmy zorgt voor een strakke planning en de juiste communicatie naar docenten en cursisten. Haar creatieve kant leeft ze uit op het grafisch ontwerp, de website en facebook.


Wendy - Office Manager
Wendy is de rots in de kantoorbranding! Als je naar kantoor belt is de kans groot dat je haar aan de telefoon krijgt en zorgt dat je goed geholpen wordt.


Nicole - Projectmedewerker
Nicole zorgt voor een perfecte leerlingadministratie voor onze cursussen en regelt dat alles op onze leslocatie in Utrecht tiptop geregeld is.

Leo - Onderwijsontwikkelaar / Docent
Gepromoveerd natuurkundige, maar volgde zijn passie voor lesgeven en staat nu voor de klas bij WisMon en werkt hij mee aan het ontwikkelen van lesmateriaal.

Isabel - Medewerker bijles & werving
Beltijger van het kantoor, matchmaker voor bijlessen en regelt de werving van bijlesdocenten.Erik - Alleskunner

De alleskunner van WisMon; onze vaste klusjesman, natuurkundedocent voor individueel maatwerk en assistent-docent bij cursussen.

Iris - Medewerker bijlessen
De matchmaker van het kantoor. Schrijf jij je in voor een bijles dan zorgt Iris dat je snel gekoppeld wordt.


Tim - Directeur & Manager Cursussen
Met zijn passie voor bèta, een scherp oog voor het inzetten van de juiste mensen en ondernemende instelling is hij de drijvende kracht achter de cursustak.


Lotte - Coördinator Scholen en Bedrijven
De energieke Lotte is het eerste aanspreekpunt voor relaties en verantwoordelijk voor de marketing en interne bedrijfsprocessen.


Karlijn - Onderwijsontwikkelaar/ Docent
Karlijn is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van educatieve programma’s en onderwijsmateriaal. Docent, dol op lijstjes en master of infographics.


Anne-Rose - Coördinator Bijles & werving
Anne-Rose waarborgt met haar strakke planning de kwaliteit van de bijlessen en zorgt ervoor dat WisMon de beste bijlesdocenten in dienst heeft.


Stef - Onderwijsontwikkelaar / Docent
Stef is een gedreven en enthousiaste docent die betrokkenheid bij de leerling hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast werkt hij als onderwijsontwikkelaar op diverse projecten.


Vera - Docent
Vera studeert biomedische wetenschappen met een onderwijsprofiel en gaat voor WisMon onderzoeken hoe wij ons onderwijs kunnen optimaliseren voor vluchtelingstudenten.

Céline - Boekenservice
Céline zorgt dat jouw boeken op tijd worden verstuurd (en dat ze op tijd weer terug komen!). Ook is ze de koningin van uitpluiswerk en houdt stiekem van html.


Niels - Medewerker werving
Niels werkt mee om onze studentenpoule te vergroten en springt af en toe bij met het matchen van leerling en docent.


Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.