Het WisMon Team

Achter de schermen coördineren en faciliteren wij, en werken we voortdurend aan verbetering, vernieuwing en uitbreiding van ons aanbod. We stellen kwaliteit voor kwantiteit in alles wat we doen!

Het WisMon team

Martin Oprichter & Directeur
Vanuit zijn liefde voor de exacte vakken en bijles geven heeft hij WisMon opgezet. Barst van de ideeën en is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen.


Saskia - Coördinator Individuele trajecten
Coördinator van bijlessen, maatwerktrajecten en schakeljaren en de begeleiding van UAF-studenten. Is er iets wat Saskia niet kan?!


Emmy - Coördinator Cursussen
Emmy zorgt voor een strakke planning en de juiste communicatie naar docenten en cursisten. Haar creatieve kant leeft ze uit op het grafisch ontwerp, de website en facebook.


Wendy - Office Manager
Wendy is de rots in de kantoorbranding! Als je naar kantoor belt is de kans groot dat je haar aan de telefoon krijgt en zorgt dat je goed geholpen wordt.


Isabel - Assistent Maatwerk en Bijles
Beltijger van het kantoor, matchmaker voor maatwerktrajecten en regelt de werving van bijlesdocenten.Erik - Alleskunner

De alleskunner van WisMon; onze vaste klusjesman, natuurkundedocent voor individueel maatwerk en assistent-docent bij cursussen.

Tim - Directeur & Manager Cursussen
Met zijn passie voor bèta, een scherp oog voor het inzetten van de juiste mensen en ondernemende instelling is hij de drijvende kracht achter de cursustak.


Lotte - Coördinator Scholen en Bedrijven
De altijd vrolijke en vaak bellende Lotte is het eerste aanspreekpunt voor relaties en verantwoordelijk voor de marketing en interne bedrijfsprocessen.


Karlijn - Onderwijsontwikkelaar/ Docent
Karlijn is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van educatieve programma’s en onderwijsmateriaal. Docent, dol op lijstjes en master of infographics.


Jeroen - Coördinator Examentraining
Bezige bij Jeroen regelt niet alleen alles rondom de examentrainingen, maar geeft zelf ook cursussen en is bezig met een studie financiële wiskunde en rechten.


Céline - Boekenservice
Céline zorgt dat jouw boeken op tijd worden verstuurd (en dat ze op tijd weer terug komen!). Ook is ze de koningin van uitpluiswerk en houdt stiekem van html.


Niels - Flexmedewerker Bijlessen
De matchmaker van het kantoor. Schrijf jij je in voor een bijles dan zorgt Niels dat je snel gekoppeld wordt.


Vera - Stagiaire / Docent
Vera studeert biomedische wetenschappen met een onderwijsprofiel en gaat voor WisMon onderzoeken hoe wij ons onderwijs kunnen optimaliseren voor vluchtelingstudenten.

Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.