Het WisMon Team

Achter de schermen coördineren en faciliteren wij, en werken we voortdurend aan verbetering, vernieuwing en uitbreiding van ons aanbod. We stellen kwaliteit voor kwantiteit in alles wat we doen!

Het WisMon team

Martin - Oprichter & Directeur
Vanuit zijn liefde voor de exacte vakken en bijles geven heeft hij WisMon opgezet. Barst van de ideeën en is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen.


Saskia - Coördinator Schakeltrajecten
Saskia coördineert onze externe schakeltrajecten en begeleid al onze vluchtelingstudenten in een succesvolle voorbereiding op hun studie.


Emmy - Coördinator Cursussen
Emmy zorgt voor een strakke planning en de juiste communicatie naar docenten en cursisten. Haar creatieve kant leeft ze uit op het grafisch ontwerp van WisMon.


Remco - Accountmanager Innovatief Onderwijs
Met zijn kennis over 3D-printen, VR, robotica & programmeren in het onderwijs zet Remco zich in voor de professionalisering van docenten en scholen rondom Wetenschap & Techniek.


Wendy - Financieel Manager
Wendy heeft een passie voor het creëren van overzicht. Ze kijkt met een kritisch oog naar de financiële zaken binnen WisMon en zorgt ervoor dat er geïnvesteerd kan blijven worden in het bèta-onderwijs.


Nicole - Projectmedewerker
Nicole zorgt voor een perfecte leerlingadministratie voor onze cursussen en regelt dat alles op onze leslocatie in Utrecht tiptop geregeld is.

Ria - Office Manager
Als Office Manager is Ria altijd op zoek om de zaken op kantoor efficiënt en soepel te laten verlopen. Ze kent graag alle ins en outs van het bedrijf.

Freek - Accountmanager
Freek werkt als accountmanager aan de nieuwe detacheringstak voor bèta onderwijspersoneel en staat in nauw contact met veel scholen.

Sanne - Onderwijsontwikkelaar / Docent Met haar enthousiasme voor bèta ontwikkelt Sanne nieuwe educatieve programma's, waarbij de nadruk ligt op onderzoekend leren. Docent wiskunde, het liefst op een boot of in het bos.

Bart - Onderwijsontwikkelaar / Docent
Als groot natuurliefhebber geeft Bart de biologielessen bij WisMon. Daarnaast werkt hij mee aan verschillende projecten voor het ontwikkelen van lesmateriaal.


Wendy - Onderwijsontwikkelaar
Met haar analytische, nieuwsgierige en kritische blik zorgt Wendy voor hoge kwaliteit van ontwikkeld materiaal. Door haar ervaring is zij ook de juiste persoon om advies te vragen bij vernieuwingen.

Mirte - Onderwijsontwikkelaar / Docent
Of leerlingen extra hulp nodig hebben, of juist verdieping willen over de meest moeilijke onderwerpen, Mirte staat voor ze klaar. Daarnaast ontwikkelt ze lesmateriaal bij verschillende projecten.

Stef - Onderwijsontwikkelaar / Docent
Stef is een gedreven en enthousiaste docent die betrokkenheid bij de leerling hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast werkt hij als onderwijsontwikkelaar op diverse projecten.

Joost - Manager docententeam / Docent
Met zijn 15 jaar ervaring met versnelde leertrajecten vindt hij het altijd weer mooi om te zien hoe leerlingen in korte tijd succes boeken. Samen hard werken, niet opgeven en groeien.

Caitlin - Medewerker bijlessen / boekenservice
Caitlin is het eerste aanspreekpunt voor onze bijlesleerlingen. Ook zorgt ze ervoor dat je boeken op tijd worden verstuurd én weer terugkomen bij ons op kantoor.

Erik - Alleskunner
De alleskunner van WisMon; onze vaste klusjesman, natuurkundedocent voor individueel maatwerk en assistent-docent bij cursussen.

Tim - Directeur & Manager Cursussen
Met zijn passie voor bèta, een scherp oog voor het inzetten van de juiste mensen en ondernemende instelling is hij de drijvende kracht achter de cursustak.


Lotte - Coördinator Scholen en Bedrijven
De energieke Lotte is het eerste aanspreekpunt voor relaties en verantwoordelijk voor de marketing en interne bedrijfsprocessen.


Karlijn - Onderwijsontwikkelaar / Docent
Karlijn is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van educatieve programma’s en onderwijsmateriaal. Docent, dol op lijstjes en master of infographics.


Anne-Rose - Coördinator Bijles & werving
Anne-Rose waarborgt met haar strakke planning de kwaliteit van de bijlessen en zorgt ervoor dat WisMon de beste bijlesdocenten in dienst heeft.Daphne - Project Coördinator Onderwijs
Als Project Coördinator Onderwijs vervult Daphne een spilfunctie tussen WisMon en relaties bij diverse onderwijsprojecten en marketingactiviteiten.


Lies - Projectmedewerker studentenpool
Lies coördineert de studentenpool zodat WisMon leuke en gevarieerde bijbanen kan bieden aan onze studenten.


Vera - Onderwijsontwikkelaar / Docent
Vera heeft voor WisMon onderzocht hoe wij ons onderwijs kunnen optimaliseren voor vluchtelingstudenten. Nu is ze aan de slag als docent en onderwijsontwikkelaar.

Marjolijn - Onderwijsontwikkelaar/Docent
Dankzij Marjolijns liefde voor interactieve wiskundelessen voor verschillende doelgroepen en het ontwikkelen van inspirerend lesmateriaal worden al haar leerlingen blij van wiskunde.


Denise - Onderwijsontwikkelaar / Docent
Denise wil haar passie voor de natuur graag delen met anderen. Dit doet ze door het ontwikkelen en geven van onderwijs rondom biomimicry en onderzoekend leren.


Vera - Onderwijsontwikkelaar / Docent
Vera is enthousiast en gedreven. Vol passie stort ze zich zowel op het ontwikkelen van lesmateriaal voor WisMon als dat ze actief is als topsporter in het boulderen.

Madelon - Medewerker Communicatie / Onderwijsontwikkelaar
Madelon heeft een passie voor het basisonderwijs. Als geen ander leert ze de jongste kinderen de wereld van bèta ontdekken.


Céline - Medewerker Administratie
Koningin van uitpluiswerk en houdt stiekem van html. Naast het kantoorwerk werkt ze ook als cursusbegeleider bij de cursussen wiskunde.Iris - Medewerker Administratie


Willemijn - Medewerker Administratie