<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Verrijk je lessen!

Wil jij aan de slag met W&T, robotica & programmeren, VR en/of 3D-printen? WisMon helpt. We ontwikkelen lesmateriaal, geven trainingen, adviseren rondom de toepassing van leermiddelen en zorgen altijd voor de juiste aansluiting op het curriculum.

Ben je benieuwd naar wat voorbeeld-lesmateriaal? Hieronder vind je een aantal lesbrieven waarmee je direct aan de slag kunt.

Wetenschap & Techniek

Robotica & programmeren

3D-printen

Meer lesbrieven ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand nuttige informatie, leuke inspiratie én een nieuwe lesbrief waarmee je direct aan de slag kunt!

Aanmelden

Lesportaal

Wil jij jezelf én je leerlingen verder ontwikkelen op het gebied van robotica, programmeren, 3D-printen en/of W&T? Met ons online lesportaal Leapo helpen we je waar en wanneer jij dat wilt. Je vindt er uitgewerkte leerlijnen met cursussen voor jou als leerkracht en vele lesbrieven waarmee je direct aan de slag kunt.

Meer informatie

Scholing

Wil jij jezelf als leerkracht verder ontwikkelen en aan de slag met thema’s als robotica, VR of 3D-printen? Neem dan eens een kijkje bij ons scholingsaanbod.

Meer informatie