<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Uitlegvideo's voor Getal en Ruimte van Noordhoff

WisMon werkt al een tijdje samen met andere educatieve organisaties. In deze reeks lichten we er steeds eentje uit. Dit keer lees je meer over onze samenwerking met uitgeverij Noordhoff.

Noordhoff staat in Nederland bekend om haar vele uitgaven binnen het onderwijs. De uitgeverij omschrijft zichzelf als dé kennispartner van leergierig Nederland. Noordhoff levert niet alleen boeken, maar ook digitale oplossingen en services, zodat iedereen ‘kan leren naar zijn volste vermogen’.

Voor uitlegvideo’s bij de wiskundemethode Getal & Ruimte schakelde Noordhoff de hulp van WisMon in.

De vraag van Noordhoff: hulp bij uitlegvideo’s Getal & Ruimte

Noordhoff schreef de scrips voor de video’s zelf, maar zocht bij WisMon de zekerheid van een extra controle. WisMon moest de aangeleverde scripts…

  • controleren op wiskundige en taalkundige correctheid;
  • in het juiste format zetten;
  • voorzien van de juiste (codes voor) afbeeldingen.
De toegevoegde WisMon-waarde: de extra check

Voor deze monsterklus zette WisMon auteurs in die op wiskundig vlak ijzersterk zijn.

WisMon checkte niet alleen de scripts, maar ook de door Noordhoff aangeleverde conceptvideo’s. We controleerden of de voice-over overeenkwam met het door ons geleverde script. Daarnaast keken we nog eens of het verhaal wiskundig gezien correct was. Eventuele aanpassingen deden we direct in het script.

Het resultaat: een snelle en complete levering

WisMon kreeg het steeds voor elkaar de scripts en video’s binnen 2 tot 3 weken volledig te controleren. Daarna konden ze door naar een extern bedrijf, dat de video’s opnam op basis van de gecorrigeerde scripts.

Wil je meer weten over hoe klanten hun samenwerking met WisMon hebben ervaren? Lees het hier. Ben je er al van overtuigd dat WisMon de expertise in huis heeft die jij zoekt? Laat het ons weten!

Meer informatie?

We geloven in maatwerk en kijken graag samen naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Wil je meer weten? Laat een terugbelverzoek bij ons achter en we nemen contact met je op.

Inzet bètastudenten

Als organisatie kun je ook gebruik maken van ons bèta-studententeam. Onze studenten ondersteunen bij de migratie van bijvoorbeeld e-learningcontent of spelen een rol als begeleider bij een educatieve workshop.