<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Bijscholing VMBO

Bij WisMon willen we niets liever dan dat docenten in het vmbo goed aan de slag kunnen binnen beroepsgerichte profielen. Daarom bieden we via Bijscholing VMBO diverse trainingen aan. 

Als docent in het vmbo kun je af en toe wel wat bijscholing gebruiken. Bij WisMon ondersteunen we je binnen het vmbo-onderwijs met verschillende praktijkgerichte trainingen.  

De scholing is bedoeld voor vmbo-docenten die de nieuwe, beroepsgerichte programma’s gaan verzorgen. Alle beroepsgerichte docenten in het vmbo en VSO kunnen de trainingen volgen, ze zijn niet gebonden aan een bevoegdheid. Als docent Zorg & Welzijn kun je dus ook kiezen voor een training van WisMon. 

Het volledige aanbod vind op Bijscholing VMBO. Ook de trainingen van WisMon vind je hier. Het aanbod voor bijscholing binnen het vmbo is per profiel geordend. Er wordt vooral gericht op de nieuwe leerweg, nieuwe onderwerpen in profielmodulen en keuzevakken. Naast profielspecifieke scholing is er bijscholing rond thema’s als LOB en schoolexamens en voor leidinggevenden. 

Inschrijven

Aanmelden voor bijscholing vmbo kan via de website van Bijscholing VMBO. Per scholing kun je zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Zit een scholing vol, dan wordt er in veel gevallen een volgende georganiseerd.  

Daarnaast wordt het aanbod voortdurend aangevuld. Bezoek af en toe de website om te zien of er nieuwe trainingen zijn. Neem ook eens een kijkje op onze onderwijspagina’s over Industrie 4.0, Smart City & Society, Sterk techniekonderwijs en Cospaces.

 

Meer informatie?

Wil je meer weten? Laat een terugbelverzoek bij ons achter en we nemen contact met je op.

WisMon Lesportaal

Nieuwsgierig naar ons Lesportaal? Neem een gratis proefabonnement en ga direct aan de slag met onze praktische lesprogramma’s.

 

Naar lesportaal