<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Vaktaal voor anderstaligen

Worteltrekken, teller, noemer, breuken of ruimtefiguren? Vaktaal is taalgebruik binnen een vakgebied of een groep mensen die voor buitenstaanders vaak moeilijk te volgen is. Bèta-vakken zitten er vol mee en wij helpen je graag om deze taal onder de knie te krijgen.

Medische vaktaal

Wil je in een groepje anderstaligen de medische vaktaal leren om straks een goede start te kunnen maken aan jouw opleiding in een medische richting? Of wil je medische vaktaal leren om je voor te bereiden op de decentrale selectie? Dan zijn onze vaktaallessen gemaakt voor jou!

Vaktaal wis- en natuurkunde

Wil jij je zelfstandig voorbereiden op wis- of natuurkunde-onderwijs of wil je een naslagwerk? Het is mogelijk om het lesmateriaal van de vaktaal wiskunde en natuurkunde (de ‘WisTaal’) zelf aan te schaffen. Zo kun jij zelfstandig de vaktaal je eigen maken.

Vaktaal overige vakken

Ben je op zoek naar ondersteuning in vaktaal op scheikundig, biologisch of medisch gebied? We zijn druk bezig met het ontwikkelen van dit materiaal. Neem contact met ons op via info@wismon.nl of 030 7370348, dan kijken we samen hoe we je het beste kunnen helpen.

Lesmateriaal

Vaktaalbundel natuurkunde
Vaktaalbundel natuurkunde
€19.95
Vaktaalbundel wiskunde
Vaktaalbundel wiskunde
€19.95
Newton natuurkunde 4 en 5 havo (set)
Newton natuurkunde 4 en 5 havo (set)
€16.80 Huur

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!