<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Digitale intake aanvragen

Bezig met het plannen van het aankomende jaar en vraag je je af een cursus bij WisMon iets voor jou is? Wil je meerdere vakken volgen en weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Wij geven je graag advies!

Online intake

In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 bieden wij momenteel al onze cursussen en bijlessen aan via afstandsonderwijs in een digitale leeromgeving.

Wij onderzoeken de mogelijkheid om een beperkt deel van de lessen van onze zomercursussen ook fysiek plaats te kunnen laten vinden op onze locatie in Utrecht, met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Hier zullen wij half mei, wanneer bekend wordt welke overheidsmaatregelen van toepassing zullen zijn, definitief een besluit over nemen.

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen dinsdag of vrijdag contact met je op!

Cursussen

Heb jij één of meer bètavakken nodig om toegelaten te worden tot een hbo- of wo-studie of wil je de volledige bovenbouwstof nogmaals doorlopen. Sluit dan aan bij onze bèta-cursussen.