<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

CCVX herhaallessen wiskunde B vwo

Moet je op voor het CCVX-voortentamen wiskunde B? En heb je alle stof al helemaal doorgenomen in de jaarcursus of de voorjaarscursus? Onze herhaallessen wiskunde B vwo bereiden je doelgericht voor!

Voor wie?

De herhaallessen zijn alleen bedoeld voor cursisten die al een jaarcursus 2019-2020 of voorjaarscursus 2020 hebben gevolgd bij WisMon. De training is niet geschikt voor mensen die zich zelfstandig voorbereiden op het CCVX-voortentamen van juli 2020. Zij dienen zich in te schrijven voor de volledige CCVX tentamentraining wiskunde B vwo.

Voortentamentraining Zomer 2022

De training

In 3 lessen je voorbereiden op het tentamen

In de herhaallessen komen de belangrijkste tentamenonderwerpen nogmaals aan bod, zodat je goed zicht krijgt op wat belangrijk is en wat je kunt verwachten op het CCVX-voortentamen. Je schrijft je voor elke les los in. Je bepaalt zelf voor hoeveel lessen je je inschrijft. Je kan dus zelf lessen kiezen die voor jou het beste uitkomen en je bent zelf verantwoordelijk voor een goede planning als je voor meerdere vakken herhaallessen wilt volgen.

Let op: Vol is vol. Op volgorde van inschrijving krijg je mogelijkheid tot omzetten naar een andere groep mocht dat nodig zijn.

Lesmateriaal

  • CCVX voortentamenbundel Wiskunde B vwo
  • Rekenmachine
  • Lesboeken Getal & Ruimte Wis B VWO, deel 1, 2, 3 en 4 (11 editie) zijn niet verplicht, maar wel handig om nog extra uit te kunnen oefenen.

Opzet van de lessen

Tijdens de herhaallessen wordt de theorie beknopt herhaald aan de hand van CCVX-voortentamenopgaven. Er wordt verder veel geoefend met onze voortentamenbundel met tentamenopgaven. Je krijgt van te voren huiswerk op. De docent bespreekt de opgaven en traint op het aanpakken van tentamenvraagstukken. Moeilijke theorie wordt besproken aan de hand van de oefenopgaven.

Lesinhoud

Les 1: Functies & Exponenten en logaritmen

Les 2: Differentiëren en Integreren

Les 3: Meetkunde & Goniometrie

Eerstvolgende tentamentraining

Cursussen

Heb jij één of meer bètavakken nodig om toegelaten te worden tot een studie die precies bij jou past? Bij WisMon werk je doelgericht aan je toelating tot de studie van jouw keuze.

Examens

De meest voor de hand liggende afsluitende examens bij universiteiten zijn het staatsexamen of het CCVX voortentamen. Andere opties zijn het Boswell examen, een Colloquium Doctum of toelatingstoets.

Alle vragen