<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Onderwijsbanen

Ben je op zoek naar een veelzijdige functie buiten het regulier onderwijs? En ben je gepassioneerd over bèta, wetenschap en techniek? Ontdek de mogelijkheden van werken bij WisMon.

Of je nu starter bent of jaren werkervaring hebt als leerkracht of docent, bij WisMon kun je terecht voor leuke en gevarieerde banen voor verschillende doelgroepen.

Naast lesgeven zijn er mogelijkheden om als onderwijsontwikkelaar aan de slag te gaan, nascholing en workshops te geven, adviestrajecten te begeleiden, en bij te dragen aan zinvolle onderwijsinnovaties.

Samen met jou bekijken we waar we je kwaliteiten optimaal kunnen inzetten. Voor ons is belangrijk dat je met enthousiasme jouw talent inzet. Zodat we samen bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk kunnen maken.

Open sollicitatie

Heb je geen passende vacature gevonden? Wij zijn altijd geïnteresseerd in samenwerkingen met docenten die een passie hebben voor bèta, wetenschap en techniek én hierin doceren, materiaal ontwikkelen en/of advies geven aan scholen. Enthousiast? Stuur je motivatie en cv naar werkenbij@wismon.nl.
Onze contactgegevens

Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Het WisMon team

Benieuwd wie jouw mogelijke collega’s worden?