FAQ

Wil je meer weten over onze voortentamentrainingen? Hieronder vind je de gestelde vragen met de antwoorden. Staat je vraag er niet bij? Stuur dan een mail naar info@wismon.nl of bel tijdens kantooruren naar 030 - 737 03 48. Wij staan je graag te woord!

Schrijf je in

Inschrijven

Inschrijven voor een VTT training gaat via www.wismon.nl/inschrijven. Na inschrijving voor de training sturen wij je een automatische mail bij ontvangst van de inschrijving. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een bevestiging van inschrijving, zodat je een plek hebt gereserveerd. Uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de cursus ontvang je van ons een factuur voor de training.
Inschrijven kan tót 10 dagen voor de startdatum van de examentraining. Als de training nog open staat op de website, kun je je ook nog tot of na aanvang van de training aanmelden. Let wel op dat je je tijdig inschrijft! Twee weken voor aanvang van de training wordt besloten of deze al dan niet doorgaat en bij te weinig inschrijvingen kan de training geannuleerd worden.
Na inschrijving sturen wij je zo snel mogelijk bericht met een bevestiging van inschrijving. Je hebt op dat moment een plek gereserveerd voor de training.
Nee, dit is niet mogelijk. Zodra de training is ingepland, komt deze op deze online te staan en is het mogelijk om hiervoor in te schrijven.

Betalen

Uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de training ontvang je dan van ons een factuur voor de training. Deze factuur dient uiterlijk voor aanvang van de training voldaan te worden.
Nee, dit is voor voortentamentrainingen niet mogelijk.

Afmelden of overstappen

Afmelden voor een training kan tot 10 dagen vóór aanvang van de training per email. Aan latere afmeldingen zijn voorwaarden verbonden. Bekijk hiervoor onze algemene voorwaarden.
Tot 10 dagen voor aanvang van de training kan deze verplaatst worden naar een ander trainingsmoment, mits er voldoende plaatsen beschikbaar zijn. Na start van de training is het niet meer mogelijk om de inschrijving te annuleren of over te stappen.