<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

Innoveer je lessen!

Download hier de nieuwe lesbrief

Deze maand hebben we weer een nieuwe lesbrief voor je klaar staan, waarmee je direct aan de slag kunt in een (toekomstig) Klaslokaal voor de Toekomst. Veel plezier!

Enthousiast geworden van ons lesmateriaal?

Op ons online les- en leerportaal Leapo staan nog veel meer lessen en complete lessenreeksen!

Automatisch lesbrieven in je mailbox ontvangen?

Wil je deze lesbrieven vaker ontvangen en heb je je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Schrijf je dan in en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met nuttige informatie en inspiratie, inclusief een nieuwe lesbrief waarmee je direct aan de slag kunt.

Aanmelden

Leapo: een online lesportaal

Wil jij jezelf én je leerlingen verder ontwikkelen op het gebied van robotica, programmeren, 3D-printen en/of W&T? Met ons online lesportaal Leapo helpen we je waar en wanneer jij dat wilt. Je vindt er uitgewerkte leerlijnen met cursussen voor leraren en vele lesbrieven waarmee je direct aan de slag kunt.

Meer informatie

Professionalisering

Wil jij jezelf als leraar verder ontwikkelen en aan de slag met thema’s als robotica, VR of 3D-printen? Neem dan eens een kijkje bij ons scholingsaanbod.

Meer informatie