<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=589186577843514&ev=PageView&noscript=1" />
Skip to content

CCVX-voortentamentraining biologie vwo

Moet je op voor het voortentamen biologie? En heb je alle stof al helemaal doorgenomen? Onze CCVX-voortentamentraining biologie vwo bereidt je met een intensieve training doelgericht voor!

Voor wie?

De CCVX-voortentamentraining is bedoeld voor leerlingen die de volledige bovenbouwstof al hebben doorlopen en graag de puntjes op de i willen zetten. De training is niet geschikt voor mensen die de cursusstof nog niet hebben doorlopen. Hiervoor raden we de volledige cursus biologie aan.

Wil je een berichtje ontvangen als er nieuwe data voor de voortentamentraining online staan? Meld je dan via onderstaande button aan voor de inschrijfwekker.

Meld je aan voor de inschrijfwekker

De training

In 5 lessen je voorbereiden op het tentamen

In de training komen de belangrijkste tentamenonderwerpen aan bod, zodat je goed zicht krijgt op wat belangrijk is en wat je kunt verwachten. Bij de meeste trainingen sluit je aan bij de tentamentraining van de volledige cursus. We richten ons zowel op leerlingen die een voldoende willen halen of die willen gaan voor een acht gemiddeld.

Lesmateriaal

  • Opgavenbundel Biologie VWO – inbegrepen bij de cursus
  • Binas 6e druk

Theorie en oefenen onder begeleiding

Tijdens de training wordt de theorie beknopt herhaald aan de hand van CCVX voortentamenopgaven. Er wordt verder veel geoefend onder begeleiding met onze voortentamenbundel met tentamenopgaven. De docent bespreekt de opgaven en traint op het aanpakken van tentamenvraagstukken. Je krijgt dus tips en trics voor het maken van een tentamen. De voortentamenbundel is inbegrepen in de cursusprijs.

WisMon Boekenservice

Gebruik van de lesboeken van Biologie voor Jou is niet verplicht bij deze cursus. Het kan je uiteraard wel ondersteunen bij de voorbereiding op het voortentamen. Indien nodig kan je deze boeken bij WisMon tegen een voordelig tarief huren.

Voortentamentraining Voorjaar 2024

Utrecht

maandag en woensdag
13:3017:00
27/03/202415/04/2024
5 lessen
Utrecht
295

Lesdata:

Woensdag 27 maart

Woensdag 3 april

Maandag 8 april

Woensdag 10 april

Maandag 15 april

Deze training is ter voorbereiding op het CCVX voortentamen.  Je sluit aan bij een bestaande cursusgroep voor de voortentamentraining. 

Cursus combineren

Inschrijfwekker

Andere data?

Meld je aan voor de inschrijfwekker en ontvang bericht als er nieuwe cursusdata online staan.

Gratis

Lesmateriaal

Biologie voor jou vwo deel 4a, 4b, 5a, 5b en 6 (set)
€26.60 Huur
Biologie voor jou vwo deel 4b
€4.70 Huur

Cursussen

Heb jij één of meer bètavakken nodig om toegelaten te worden tot een studie die precies bij jou past? Bij WisMon werk je doelgericht aan je toelating tot de studie van jouw keuze.

Examens

De meest voor de hand liggende afsluitende examens bij universiteiten zijn het staatsexamen of het CCVX voortentamen. Andere opties zijn het Boswell examen, een Colloquium Doctum of toelatingstoets.

Alle vragen