Examentraining Wiskunde A VWO

Doe jij dit jaar je eindexamen wiskunde? Onze examentraining wiskunde A VWO bereidt je met een intensieve eendaagse training doelgericht voor op je centraal examen! Bekijk onze aankomende trainingen en meld je aan!

Schrijf je in

In één dag de wiskunde A stof behandeld

In één dag behandelen we alle belangrijke wiskunde A stof en werken we aan jouw persoonlijke aandachtspunten. We richten ons in het behandelen van de stof in ons lesmateriaal zowel op leerlingen die een voldoende willen halen als zij die willen gaan voor een acht gemiddeld.

Theorie en oefenen onder begeleiding

In elk blok wordt eerst de theorie overzichtelijk gepresenteerd, met voorbeelden aan de hand van examenvraagstukken. Daarna wordt er onder begeleiding geoefend met onze opgavenbundels met examenopgaven die elk jaar speciaal per blok door ons geselecteerd zijn.

Doelgericht werken aan jouw zwakke punten

De examentraining begint met het doornemen van het examen eerste tijdvak, waarna we een persoonlijk programma voor je maken. Hierdoor werk je aan jouw aandachtspunten en verspil je geen tijd aan onderwerpen die je al goed onder de knie hebt.

Afsluitend proefexamen en bespreking

Na het kort herhalen van de examenstof is er een twee uur durend proefexamen. De docent bespreekt na afloop het examen en geeft je nog persoonlijk advies naar je examen toe.


Inschrijven & Contact

Wil je meer informatie? Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen.